Komentari (168)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedan stock za Sejdu. Po mogucnosti u kafani Jagoda. Ta mu je omiljena
Zamisli zoveš se SDAjerNarodZNA neironično..Bog te yebo..
Najbolji su ovi što kažu da bi Čović i Dodik preglasali Đaferovića. Pa zašto Sejdo i Đaferović nisu preglasali Dodika?
Zato što se je pojavio i izjasnio, ali neka si ti rekao da smo džaba izabrali Komšića, odnosno da bi i Čović isto radio, a tup si kao noga od stola.
Dodik:,, Ona kad odlazi negdje u inostranstvu ne vodi na sastanke amabasador ako je Srbin, vodi samo Muslimane.'' Eto to je nas predsjedavajuci izjavio. I srbin može biti musliman, zato što je to relgija, a etnička pripadnost koju uvaženi Dodik osporava kaže se Bošnjak ili bar Bosanac. Još jednom, nacionalna pripadnost: Srbin, Hrvat, Bošnjak. Vjerska pripadnost: musliman, katolik, pravoslavac, jevrej i sl. Ja se mogu izjasniti kao Bošnjak, katolik.
Zar o tome ne odlučuje BH parlament?
Hahahaha pa onda je Srbija zvanicno priznala Kosovo sa onim sporazumom kod Trumpa. Al nema veze bar imaju kljuc da prespavaju ako se kad nadju tamo bez prenocista.
Niđe ja nisam to vidio
nekad Bošnjo, nekad Hrvat, Željko Komšić
Težak dan za bošnjake
Čuj ministarstvo pomoćni argan ati polni organ.
VOLIMO TE ZELJKO. TI SI NAS BOSANSKI PREDSJEDNIK. OSTALA BAGRA KUŠ.
Samo neka nadmudrivanja, a ljudi nemaju sta jesti.
Ako ima veto na priznanje, ima i na nepriznanje. Kad budete saglasni u jednoj ili drugoj odluci onda se može reći stav.
Predsjedništvo je nadležno za vanjsku politiku, a ministarstvo je pomoćni organ, smatra Dodik. I tako ministrica pomoćnog organa.....
puši israfile sravni nas
Ona dva ne znaju bil pišala ili sr**a.
@AdekvatanOdgovor2 gazije koje najviše izgaziše baš Bošnjake, i ekonomski, i korupcijom i zatrpavanjem bošnjačkog životnog prostora ilegalnom bagrom iz Azije i Afrike... Likovi su fuj 🤮 ☠
Sta BiH ima da zuri sa priznanjem Kosova Kad Srbija prizna i onda moze i BiH