Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Covic ovaj put slavi skromno u krugu porodice
Ova delegacija nam porucuje da je genocid pozitivna stvar i da cemo svi biti bolji budemo li se tako i ponasali. A i oni koji u toj proslavi ucestvuju izgledaju sretni i zadovoljni kao da su u samom genocidu i ucestvivali. I djeca im se slikaju za instagrama i kazu da su uz lijepu genocidnu sliku odrasli. Koje bajno drustvo!
prošla posjeta ga koštala izbora za predsjedništvo. BUDALA
'ebi ga.. nije vise kitarovic predsjednik.. valja sad dobro balansirat...
Bosnjak pravoslavac od Bugojna predsjednik Srbije u Turskoj Merhaba Askeri
Ojadjeni novinaru,nije Dodikova proslava,nego srpskog naroda i dana Republike Srpske,dodji malo kod nas,srce ce ti puci od silne zlobe...
ali jaka je parada bila...red postara, red biciklista, red izvidjaca, red distroficara...sa sve volom predsjednikom :)
@RoyalStandard je bajo moj udari ako si sila...nebranim ih sem sto lajete nis drugo nemozete,pa daj pobjedite ih u firmama u bilo cemu...a ne samo u pravljenju sira i vunenih carapa.... a ste se tice mene hebes paradu samo kosta para,bolje da su nekoga izljecili za te pare
Ko je ovaj mali u sredini?
Paradom je, kao i svake godine, rukovodstvo RS-a pokazalo politickom Sarajevu da nema dovoljno suvereniteta da na teritoriji RS politicki djeluje, odnosno da na osnovu odluke ustavnog suda konkretno pohapsi organizatore proslave. To je sva sustina. Da pokaze Bosnjacima sta vam je Alija potpisao. Koliko ste, pored svih zrtava iz proteklog rata, dodatno izasli politicki ponizeni i naguzeni.
U predizbornom TV sučeljavanju Milanović je oštro napao Kolindu zbog smjene ambasadora Ivana Del Vechia koji je prošle godine prisustvovao proslavi 9.januara, naglasivši da je Dodik i RS realnost koju Hrvatska mora prihvatiti. U ovome treba tražiti razloge izostanka Čovića jer je on pre svega vojnik HDZ-a, te na ovaj način ne želi otežati poziciju Kolinde i njenog izbornog štaba. Odlaskom u BL priznao bi da je Milanović u pravu.
A gdje je bakir
Gospođa Brnabić je baš onako ''modno usklađena'' iako je meni ''nana'' uvijek govorila Hamo ne nosi te uske hlaće, nečeš se ''razviti'' gdje trebaš a onda će biti kasno.
Čovićev izostanak je jasan znak definitivne propasti njegove sulude politike za kakvu je u svijetu jedino imao podršku Ivanciva i aktuelne Srbije
Kakva je ovo seljacina Tito dragi...I ovi njegovi odgovori...Da mi ga je srest negdje samog.....joooj!
Jel Cokolinda bila ona sada ide gdje god je pozovu:-P
Zapisnik sa obdukcije: Strana 70, leš br.172: Amila Džaferagić, kći Šemse, rođena 29.02.1992. u Biljanima - Ključ, prepoznata po ocu Šemsi. Odjeća: dječija benkica bijela na kopčanje sa tri dugmeta, dječija gegica siva, pamučne bijele duge gaće, štramplice bijele, melni gaćice i pamučna bijela pelena unutra Nađeni predmeti: Jedna bijela i jedna plava dječija cucla-duda. U zapisniku piše: Likvidirana pucnjem u glavu. GENOCIDNI ENTITET NA TLU BIH!