Komentari (223)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Toga je vas i strah. Bosne i Hercegovina sa velikim NATO savezom za leđima. Bujrum pa konfliktujte kad uđemo u NATO.
Zamisli djikan navodi primjere MK i CG a zna da je u BiH bas vecina za NATO! Kontam zasto BH patriote ne traze bas da napravimo referendum o NATOu na nivou drzave pa da ih prcnemo referendumom jos jednom.
@Qemalji siptarska smrdljiva svinjo, treba te zaklati
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
SAMO TRAKTOR SRBINA SPAŠAVA.
@MostarskiRambo samo tabut bosnju spasava.
Polako Doder, ostali su jos sitni racuni da se svedu..a ti dumaj kako ces u RS objasnit da idemo u NATO. Mozda ces sve svaliti na Zeljku.. Kako bilo da bilo, sto NATO odluci, tako ce da bude
Potpisali ste. Sada je dzaba kmecati.. Kasno vsm je Putko dao instrukcije. Kad udjemo u Nato hr i srb fasisti mogu da ga dudlaju jer tada za naj manju prijetnju veliki brat cupa usi
Pardon...nek vide
Niko ne spominje Crnu Goru - i ona je vršila agresiju na Hrvatsku i BiH, pa se čobani izvukli tako što su se odvojili od Srbije...I treba ih sve utjerat u NATO pa nek vigmde kako je kad ti neko viši nametne ono što nećeš!!!!!!!!!!!!!!!
Bože sačuvaj gdje god SRBI žive uvijek problemi užasan narod
PP ( pikutaner Perišić), napisano i potpisano se mora poštovati i izvršiti. Kako god! Taj preko puta i njegov gazda vam nemogu pomoći, samo vam odmažu. Zato pamet u glavu - na izvršenje. Da, ne podmečite narod u prve redove kao što ste radili 1991 - 95, a sada od toga narod nikakve koristi, a Mile i vi njegova banda samo ste dobro zarobili i zajahali taj isti narod! Nard mrvice, a SNSD- puna trpeza pod šatorima i Ceca pride!
Sličan sličnog nađe. Ovaj njegov savjetnik je veća budala od njega. Lik je psihopata glat....
Hallo Bolesni srbski konju,nije 92god davs cekamo skrstenih ruku.uvjek izmisljate o konfliktima.vi radite vec 2x pune decenije na rasturanju BIH.necevam ovaj put uspjeti jersmo jaki kao nato davs natjeramo iz BIH.ovaj out necevas spasiti natao i evropa za protjeru iz BOSNE.CEKAVAS OLUJA GORA VEC IZ HRVATSKE.
PLOVI PATKA PLOVI GUSKA, OVA ZEMLJA NIJE TURSKA. KAD LI TAD LI , KAD LI TAD LI, NNNAAATTTOOO. ZIVILA V. ALBANIJA, ZIVILA NATO ALIJANSA. A SAD PRAVAC BEOGRAD
Bosna će u NATO a vi ako imate damu pokrenite konflikt 🤣
Nato je spas bih! I spas za njene narode da ih izbavi iz nacionalistički kandzi!!
Hallo konju to jeveć dogovoreno sa vašima predhodnima zastupnicima i potpisano vec!!
U kontekstu kretanja Bosne i Hercegovine prema NATO i EU integracijama, nasuprot "vlažnim snovima" i težnjama srpske politike, može se konstatovati da srbi žive "u pogrešno vrijeme, na pogrešnom mjestu". Your bad! Vlahahahahaah
Moze pricati ko sta hoce ali Dodikov savjetnik je u pravu. Ne moze o uclanjenju odlucivati neki glavonja. Gradjani odlucuju o tome.
konflikt? to bih bas volio da vidim hahahaah