Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...sad ja nevaljam a kad je trebalo ja samo doceko Dodika na konju... ... svi ste mene zaboravili kao i moga Zecu koji je osvjetljao obraz ne samo kuci Grahovcevoj nego cijelo opstini Sipovo i sire... i dje sam ja tu i moja medalja i pehar Zecin za doprinos razvoju koride .... Zmaj od Sipova
kakve gluposti izvali da sam mislio da nema savjetnika o.O
Ne zaboravi da ste vi si svoj \'\'zivotni prostor\'\' u Bosni sami prvo nakrali!! Prvo ste vi se naselili u Bosnu pomocu Turaka, na zivotni prostor tadasnjih katolika, pa poslije odlaska Austrougarske OTELI imovinu muslimanima(vasim bivsim gazdama)!! Nacionalizirali i podjelili Srbima koji su ovdje dosli kao kmetovi 2 stoljeca unazad. Mozda ste pobi-yeni u WWII ali vam je ostala imovina, dok su i u YU2 otimali muslimanima njihovu!! A i oni su stradali od ruku vaseg Cike sa druge strane Drine!! A najvise ste se naselili u Turskom vremenu uz Hrvatsku granicu, Krajinu sto je prije no sto je usla u sastav Bosne bila Hrvatska, a zvali su taj kraj i Turska Hrvatska....zasto li? I tu ste najvise i stradali...opet zasto li? Zato sto ste primair ukrali VI zivotni prostor prvo katolickom pa poslije i islamiziranom stanovnistvu.
Sto, onda ni Egipcani, ni Alzirci, ni Saudijci, ini Libani, ni Jordani td. ne bi trebali imati svoju drzavu zasto sto \'\'nisu poseban narod\'\' vec Arapi?!! Kakva glupost! Tim ljudima u Palestini/Israelu je zemlja koju su posjedali generacijama oteta da bi se mogli naseliti Jevreji iz ponajvise Slavenskih zemalja (Rusija, Ukrajina) koji nikad nisu zivjeli tu (ne racunaj 2000 godina natrag, jer mogli bi smo i mi svi okupirati Afriku jer ljudska rasa potice iz Afrike) i jos imaju prezimena tipa Popov, Shabanov (poznajem takve)! Israel jeste demokratski, ali samo za svoj narod!!
nacista nagradjuje fasistu......
Mi servi smo poga.n i genoc.idan narod. Kolje.mo bošnjake više od 150 godina, a glu.pe bošnje nikako da skontaju da ih ne volimo. Stalno furaju neku multietni.čnosti a mi im u svakom ratu moramo dokazivati da nećemo s njima. Naš veliki predsje.dnik smr.do zvani Milorad Dodo. Veliki čovjek, koji sebi avione kupuje a ja nemam hljeba. Imam samo nož.inu spremnu za komšije i graha starog 4 dana, inače prd.im od njega.
prvo u pravu si da su palestinci izmisljen narod po meni su svi arapski narodi izmisljeni od strane britanaca i francuza da ne bi bila jedna arapska drzava ali to ne znaci da oni ne polazu pravo na palestinu oni su tu zivjeli dok ih nisu protjerali jevreji koji opravdaju to protjerivanje time da im je bog obeco tu zemlju drugo po cemu su palestinci terroristi kad je hamas jedina navodno terroristicka frakcija dosla na vlast prije 7godina sta je bilo sa 60 godina prije toga nisu tad bili terroristi i bombasi samoubice trece de se malo obrazuj sta se desavalo u PALESTINI prije nastanka izraela od 1920 pa do nastanka izraela cionsiti zele predstaviti da je cijela prica nasatao izrael i napali ih arapi a ne sta se prije toga desavalo cetvrto teritorija palestine po mom misljenju pripada hasmitskom kraljevstvu tj. jordanu
iako su nam Evropljani oteli KOsovo, iako su nas bombardovali, iako su pomogli Hrvatima da protjeraju 200 hiljada Smrda iz neše \'erojske Krajine, mi ipak opet idemo na taj mrski zapad, opet težimo u Evropsku uniju, i čistimo klozete našim ubicama umjesto da kao pravi Smrdi težimo ka naprednoj pravoslavnoj Bjelorusiji, Ukrajini, Bugarskoj, Rumuniji a nadasve Grčkoj .pogan smo i licemeran narod, prodadosmo veru za večeru !
@jednostavno od p.i.zd.e.n.j.a nema ništa, meni da su sasuli rafal na kuću ja bih im uzvratio istom mjerom, sasuo bih zolju na poganu krstašku krmad i nadao se da bi bar dvojicu trojicu krmojeda po.trgo ! evo jučer su krmojedi napali kolonu sa tab.u.tima Vlaseničana ! treba uzvratiti istom mjerom ! nek se skupi grupa Vlaseničana i nek izvrnu sva gr.oblja krmojeda u Kladnju po vlaškim selima Vranovići, Drecelj, Kovačevići i ostalim vlaškim selima ! samo vraćajući oko za oko zub za zub, može se prdoslavna krmojedna barbarija stući i dovesti u red !
otkako je održan referendum u Republici Krmskoj sve važne vace se slijevaju kao počasni građani glavnog grada Krmske..
Specijalni R.A.T. protiv Bošnjaka i njihovo uništavanje nikad\' nije prestalo ! http://www.dnevniavaz.ba/vijesti/teme/91499-atak-na-bosnjacku-porodicu-u-selu-suljci-kod-foce-napadaci-sasuli-rafal-na-kucu-povratnika.html
hehehe joj hehehe nabijem ga celavog i jednog i drugog
Dodo fak ju san of a bic madafaker... get faked baj dis old koksaker
Ovo je taj savjetnik koji je sve upute o raspadu BiH davao Dodiku. To je čovjek koji je bio inspiracija Dodiku za sve rušilačke namjere i želje, predlagao mu kako da se ponaša, šta da čini i kako to da ostvaruje.
Slobodno Bin Ladena proglasite počasnim graDŽaninom multietnĆkog Sarajeva ; imate punu podršku iz Repubike Srpske!
Poturice svoju tragediju trebaju uporedjivati sa tragedijom Libijaca ili Avganistanaca,a ne sa Jevrejima koiji su Bogom odabrani narod. Poturice takozvani Bosnjaci su odabrani narod od Turskog okupatora. Zlo radili,zlom im se i sudilo-po Bozijoj pravdi.
razvuci im pamet iznutrab ih hrabriti da naprave svoju nacionalnu drzavu na dijelu federacije spola ih hrabriti da na silu naprave unitarnu bih spola im braniti da urade ono prvo a iznutra da urade onom drugo i tako do sudnjega dana