Komentari (329)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A pečat?
@SASAL I pecat je porodicni iz Ukrajine. Dodici su stari zemljoradnici iz ukrajinske ravnice.
@SASAL Osveštan je i pečat.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Otkud pečat Ukrajine na porodičnoj ikoni?
@IzaNaprijed Dodo Ukrjainac, nije vise Mile Ronhill... LoL
Bolesnici rušili džamije i katoličke crkve, pa i one koje su pod zaštitom UNESCO-a, a sad su prešli i na pravoslavne svetinje. Vazno je samo da nisu srpske- ratnohuškačke-svetosavske svetinje. Može se "pljahnuti" i od braće pravoslavaca Nesrba
Moj Mile, moj Mile! Zato su Šefik i Željko trebali pokloniti nesto iz opusa "EXODUS" od proslavljenog bosanskohercegovačkog akademskog slikara Safet Zec, da stoji stalno u kabinetu ministra vanjskih poslova Rusije i da ih narednih 1000 godina podsjeća na podršku koju daju onima koji su izvršili i koji još uvijek negiraju genocid koji se desio nad Bošnjacima Bosne i Hercegovine!
Saopstenja vi macku od rep.Ukradeno nego sta.Cemu vise o tom naglabanja. Stidite se debili.
cuuuj mile iz donjecka a nas fura da je iz laktasa
Ukrajinska ikona nije ukradena i spada u red porodičnih osveštanih ikona. Ovakve laži i nebuloze mogu samo Dodikovce. Afera nikada neće biti zataškana, pa makar svi iz kabineta i njihova rodbina morali na szd i robiju. Dosta vas je vaša bahatost i bezočnost su napokon došli do očiju i ušiju međunarodne javnosti. Ako niste pali na ratnim zločinima - pali ste na ikoni!
Kakvi glupani i lakrdijaši
Dje si Dodo, Ukrajinac stari...
NEMA STA , USRALI STE SE DO GRLA . IL STO RECE JUCE VAS PAJDO DACIC , DOTAKLI SMO DNO . AL JA MISLIM DA SU SRBI SPOSOBNIJI OTIC I DALJE OD DNA . DNO DNA .
TESKA JE TO BOLEST VIDE SVOJIM OCIMA , CUJU SVOJIM USIMA I OPET SE PRAVE BUDALE AL DOBRO , BOG JE MILOSTIV , DACE I NJIMA MALO PAMETI DA SE OSVIJESTE
eebo vas vise Dodik, zasto ne napisete clanak o ilegalnom izmjestanju migranata u bihacu od strane vlade i krizi u bihacu koja se upravo desava?
do-dick ne zna jel poso il doso xaxaxo hebace ga ameri, ruje ce ga izdiminjat
Dugo im trebalo da smisle ovakvu glupost...
Uskoro ce izaci saopcenje Dodikov kabineta da su njegovi porodicni korijeni ustvari - Ukrajinski. 'ta ce Ukraina.
Sve srpsko u porodičnim kolekcijama potiče iz ukradenih kolekcija.
Nije to pecat djeca se igrala sa svijecom.