Komentari (169)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"niti je nestala naša potreba da živimo kao sav normalan svijet" KADA MENTALNO IZAĐEŠ IZ SREDNJEG VIJEKA MOŽDA SE STVARNO PRIBLIŽIŠ NORMALNOM SVIJETU. OVAKO, SA NORMALNIM SVIJETOM NE MOŽEŠ NI U ISTU REČENICU.
Prvo protjeraš, pobiješ, siluješ, porušiš i onda se pitaš kako to da su stotine Srba završile u zatvoru. To može samo fašista.
Znači da hoće da palmera anderson da oženi dodika hm baš pravo čudo.
Samo mogu reci da svuda ima i boljih i gorih ali da sam npr rodjen u Srbiji i da su mi roditelji muslimanske vjeroispovijesti a da ja sebe zovem bosnjakom i da tezim za bosnom umjesto da prihvatim zemlju u kojoj sam rodjen mislim jadan mi takav ionako jadan zivot . Kada u apoteci zavisti nemas serum protiv pakosti jedino u tudjoj propasti sebi radjas radosti (Marchelo-Ponos)
Ode mile lajkova kom prugom. Ode mile još sa jednim drugom...😆.onaj sjedi s krivim ustima
Majku jebali ne znam. Sta hoće više. U Federaciji su u svakoj mogućoj državnoj ustanovi na visokom nivou, a haj nadji jednog muslimana u RS na bilo kakvoj visokoj poziciji. Stoka nezahvalna, eto. Čitav svijet protiv vas đubrad jedna. Genocidna tvorevino nestani
Moglo bi opet biti "bato, ubi NATO"?!
Pozdravlja vas Pancir s1 i S400...
@gooUser1568663273 to je prevazidjeno davno
Ja bih te prijetnje shvatao ozbiljno, nakon toga slijedi sila... Nije prošlo mnogo od sijanja avio bombi po BiH i Srbiji... I vidi čuda, rješili se problemi...
Zaboravili kako izgleda tomahawk
Nema kazne koja je dovoljna za tebe!!! Bice sjajno gledati te kako robijash!!!
On (dodik) je rekao da će Republika Srpska nastaviti da se u miru, svim pravnim i političkim sredstvima, bori za svoja Ustavom zagarantovana prava. Jel borba po ustavu da blokiras citavu drzavu zbog svoje licne koristi. Po to istom ustavu bi ti trebao na dozivotnu robiju
Pričaju da je Dodini bolestan ?
Dodik je ''upao'' u vrtlog neznanja, nemoći, nesvjesnosti kojima gura Srbe u ''neizvjesnost'' kao da je to sve njegova svojina, njega , njegovog Igora, njegovih kumova, pajtaša, i UKG..
Pizzzzda se sad skriva iza naroda
Smatram da je Dodik ovaj put "prešao crvenu liniju". Uličnim žargonom govoreći, "navukli" su ga k'o zadnju budalu. Ponos mu ne da nazad, a naprijed ne ide. Šteta što opoziciju u RS predstavljaju politički beskičmenjaci, jer ovo im je bila zicer prilika da ga matiraju.
Trebas biti toliko glup, da bi mu netko povjerovao.Umjesto da potegne kocnicu, on srlja iz krize u krizu..Da nije do njega, ovo se nebi dogadjalo.Naplata ce doci tek kasnije, kada se nitko nece njoj nadati.