Palestinska ambasada u BiH
0
Dodika podsjećaju na 1.350 poginulih
Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Draga gospodo ,to sto tvrdite sa tim podacima poginulih,stradalih i porusenim to ste trebali unapred predvidjeti i znati te spreciti zlocinacke radnje [HAMASA] kako bih se izbjeglo ono najgore a ne zatvarati oci i podrzavati,ih;TE poslije traziti krivca na drugoj strani,NAZALOSST tako isto su cinili muslimani i hrvati u nasoj divnoj YU-gi pa sada kada su sve porusili,osakatili traze od LAJCAKA da im pomogne i izvede iz zla,ka EZ,jer samo tu vide SPAS.Bog im na pomoci!!!
dalmacija i cevapcic,izaserem vam se u zvalje kretenske
Niko od vas lojavaca ne pita ko je kriv za posljednje sukobe i ko je bez ikakvog razloga i povoda prekinuo primirje?! Zao mi je civilnih zrtava ali ce uskoro izaci na vidjelo i ko je i na koji nacin manipulisao sa tim civilima i djecom posebno! Kakva je to vojska koja lansira iz skolskog dvorista rakete na Izraelske civilne ciljeve i to bez ikakvog razloga? Obicni kurvini sinovi kao uostalom svi vi koji ih branite i nikad nemate ni u podsvjesti namjeru da osudite te majmune! Valjda stoga sto ste i sami kao oni i poistovjecujete se sa njima!
Palestino dudlaj ga tvom tatu. FREE ISRAEL
Ma koga to podsjecate pa to su dusmani skinuli bi sneba i mjesec i zvijezde kad bi mogli a kamoli a de negovorimo o muslimanskom narodu.
Dodig je kao premijer RS samo potvrdio politiku vodstva te fašističko genocidne tvorevine i nije me iznedadila njegova izjava.Monstrumu podsječanje na žrtve samo popravlja raspoloženje.Eto u Srbiji na vlast dolaze normalniji ljudi , nestačei kod nas ako Bog da raznih dodiga , prošlo je njihovo vrijeme ni u Srbiji nisu moderni pa neče biti ni kod naše srbadije. Što se tiče žrtava molim Allaha da im podari lijepi Dženet a ubicama kaznu na ovom i onom svijetu.
pa obavjestite cijeli arapski svijet o ovome i srpskoj pohval pa nek znaju sa kim posluju i kome naftu prodaju i od koga kupuju oruzije itd.i a takodjer treba obavjetsiti i cenatr simon w. kako i izraelsku amabasadu o zlocinima koje su pocinili srbi za vrijeme drugog sv. rata na zidovima i od kog naroda stizu te pohvale u stvari,
sta to briga dodika koliko ih je poginulo...ako nisu srbi, ne pika se ljudska prava - al samo za srbe demokratija - al samo za srbe ljudsko dostojanstvo - al samo za srbe moralne norme - al samo za srbe
mir je zavladao
A sta su radili Palestinci??? Nek crknu Palestinci/Fasisti...