Komentari (253)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dodik konstatno ugrožava BiH, dok se Bošnjački političari između sebe glođu. hoćete li doći pameti pa se ujediniti od sdp-a ne očekujem, ali nip,sbb,asda, sbih i ostale stranke moraju potpisati zajednicku izjavu na drzavnom nivou
Ustat trebamo svi...kao u Kazahstanu
klovn
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
A vi ne zlouptrebljavate MSP kada Turkovicka ide po svijetu i lobira po svijetu za sankcije kako bi rijesila nacionalne ciljeve na stetubdruga dva naroda. Nije zloupotreba proslavljanje dana drzavnosti po ambasadama iako nema unutrasnjeg konsensuza o tom datumu. A kad se drugi tako ponasa onda ko djeca jaucete, pa kako sijete tako cete i poznjat.
NASI POLITICARI SAMO ZNAJU RECI BICE RATA. A STA STE RADILI DOSAD . PRVO VI SVI KOJI STE RADILI ZA DRZAVU U ODBRANA PA ONDA OSTALI ALI DA SE SVAKO PLATI ZA ODBRANU . KADA STE MOGLI UZETI PARE ZA ODBRANU U MIRU MORATE I BRANITI DRZAVU I NAROD U RATU.
za sijanje straha po Bosni i Hercegovini i terorisanje drugih naroda zarACUNAVATI VISOKE KAZNE OPCINAMA I IZVRSITELJIMA . TAKODE I NASIM PREDSTAVNICIMA POLITICKIM KOJI ZASTUPAJU NAROD, KOJI HOCE DA ZIVI U MIRU I OD RADA ,TREBA DATI DO ZNANJA DA NAM NE TREBAJU OVAKVI NEAKTIVNI KAKVI JESU.
Nitko ne bi trebao biti iznad zakona.
Alija im je dao Republiku a Bakir je samo ženin riđobradi posluško. Ja sam musliman ali u ovoj državi vidim jedino Dodika za pravog političara samo su od njega bošnjački političari napravili ono što sada jest, i ja bi bio isti da me neko p cijelo vrijeme .ebe u zdrav mozak. Dodiku nemože niko ništa.
Znaju to i pozvani da postoji odluka Ustavnog suda ali Dodik je glavni baja i nemože mu niko ništa. SIPA nesmije više ni ukoračiti u RS.
Znaju to i pozvani da postoji odluka Ustavnog suda ali Dodik je glavni baja i nemože mu niko ništa. SIPA nesmije više ni ukoračiti u RS.
BIH PRAVOSUDJE CE IZAZVATI REVOLT NARODA JER ONI SU VECI ZLOCINCI OD KARADZICA I MLADICA POGOTOVO GORDANA TADIC ONA JE DRUGA BILJANA PLAVSIC
Neka, da sa saznamo i na kojoj su strani Francuzi. Uhinjili su se u zadnje vrijeme.
Ups greška, to se dešava kad pročitaš samo naslov. Za ove se odavno zna na kojoj su strani.
Proce mu i ovo, kao i sve ostalo.
Protesti su organizovani u ponedjeljak 10og januara u Briselu. Pozivamo sve medije da prisustvuju.
@Diplomatic12...."Lijepo" opisuješ srpski narod. Temeljito, sadržajno i cjelovito. Ok. recimo da je to tako iz tvoje i percepcije istomišljenika, ali nisi nam rekao kako bi s takvim stavovima nastavio graditi državu s tim zlim Srbima (a i Hrvatima). Gledajući iz neutralne pozicije tu mi stvari nisu najjasnije. Malo vuku na sado-mazo. Mrziš Srbe a želiš s njima jedinstvenu državu. Želiš im nametnuti svoje političke ideje a za provedbu istih nemaš nikakvu realnu mogućnost...
@VOXpopuli2017....Nije li iluzorno očekivati da neko sa strane Srbima u BiH zavrće uši do boli kako bi s radošću i objeručke prihvatili sve ono čime se trenutno ne slažu. I na kraju, da se ne lažemo, misliš li da će neka od strana, bez obzira na pojedince ili čitave stranke, odustati od vlastitog nacionalnog pitanja?
Milokrade šta to radiš?
A Bošnjački lideri se slomiše da se bolje živi 🤣
Šta očekivati od kriminalca takvog kalibra sve će učiniti samo da spasi svoju " zakonito" stečenu imovinu i slobodu.
znaci nista staro bosansko pismo