Komentari (203)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Idite na Kurir, koji su to bolesni ljudi i komentari pa to nema u tri pm, oni uzdižu i slave ratnog presuđenog zločinca, još na to govore kako je u Haagu sud za srbe. Halo debili dal vi shvaćate da ste vi na druge krenuli, i sakatili ih goloruke dok nisu nabavili oružje i mogli se suprostavit? Sagradit jedan kineski zid oko srbije, i nikog više ne pustit van. Sramota.
Eto na Klixu sve normalni ...
Kakva je ovo budaletina 😂😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
srbi su danas dodatno naelektrisani
Dodik samo smislja smicalice, kako da zabavi sirotinju nebitnim temema, da ne misli na glad, nezaposlenost, bijedu….Na zalost dosta njegovih glasaca se upeca na to. Ali i islamskih Srba takodje.
Dodik je budala i po 😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Dodi je neko dosapnuo da bi mogle ici BONSKE ovlasti, da bi mogao otic na SMEĆE ISTORIJE?Zato je NEUROZAN i ima ovakav DIVLJAČKI pogled?
nije lako biti Dodik ovih dana, dosta političkih udarca je primio. Imam osjećaj da će taman pred izbore sljedeće godine dobiti još, u smilu nekih sankcija od Zapadne Evrope, a mogao bi mu ga i Incku nekako šuknuti za kraj u smislu da izlobira neke sankcije ili sl.
Mogu oni pisati i pricati sta god hoce . Dozivotnu je dobio i citav svijet se slaze da to tako treba biti !
NISAM U TOKU . PA JE LI ZABRANIO . :):):):) VASARSKA SELJACINA .
Što se mene tiče, napraviti malu ali sretnu zemlju muslimaniju od bih djela, a svi srbi i hrvati nek idu u svoje djelove iz bih djela. Šta će mi budala ko dodik? Srbi su ga izabrali narkomana što se ronhilom drogira. Ako hrvati hoće suživot, ok oni su ipak puno kulturniji od srba. Ja nikad nisam gledao na nacionalnost, ali gledajući u prošlost najljepše mi je bilo sa muslimanima, što jest jest. Vjerovatno je bilo i muslimana što su masakrirali ali ne državno sponzorisani-ko srbi.
U prevodu, ne *ebu ga ni 1% 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
hahaaa..Dodik smrknuto pseto, opaaaa...dozivotna, ode Mladic u pakao a ti Milirade cvili, tebi isto zdusno telimo tesku smrt.Pod hitno ces biti smjenjen jer si moralni zlicinac.Sad tek ima da budes nigiran.Niti jedna drzava u predsjednistvu ne drzi takvo zlo.
Ma ko jebe Dodika ,sta ce on kome zabraniti.Pa nije korida i teferic u Laktasima..Hahhaa,pa.samo se debil bruka iz dana u dan
Dodik i ugled? Pa čovjek poklanja ukradene stvari iz crkvi.
Ja mamlaza
Medede pogledaj kako prolaze genocidasi. Nemoj biti sljedbenik njihov. Ne dozvoli da te k..... po Evropskim zatvorima, al do duse to je vama u kvi mislim da vas k..... po zatvorima.
Više od pola onih koji su činili zločine su pomrli, sad imamo nove generacije koje podržavaju te iste zločine i zločince, zato mi nebi bilo žao da nove generacije plaćaju ratnu odštetu. Vlasnici firmi objekata i porodice žrtava moraju organizivano podnijeti tužbu za naplatu ratne odštete, naravno i hrvati ako hoće, mada mislim da oni to ne smiju od Čovića
Više od pola onih koji su činili zločine su pomrli, sad imamo nove generacije koje podržavaju te iste zločine i zločince, zato mi nebi bilo žao da nove generacije plaćaju ratnu odštetu. Vlasnici firmi objekata i porodice žrtava moraju organizivano podnijeti tužbu za naplatu ratne odštete, naravno i hrvati ako hoće, mada mislim da oni to ne smiju od Čovića
Predlazem da moj do”dika pises u Haškim tribinu, da oslobode mladića a bogami i karađica, vidis da si jako bitan i utjecajan, svi strepe kad ti napises koju rijec 😂
Dodik nigdje ne uživa ugled
Zatvoriti ga u svinjac pa bi i svinje se ispovracele na njeg