Komentari (127)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Umjesto da se bori za prava Srba u HNK.
SKANDALOZNO! ŠOKANTNO! HAŠKI SUD JE OD SVIH IZREČENIH PRESUDA U 96,8% SLUČAJEVA OSUDIO GENOCIDNU GAMAD A 60 ĐIKANA JE OSUĐENO NA 1.170 G0DINA! TO SU URADILE SUDIJE IZ CIJELOG DUNJALUKA A NIJE BIO NITI JEDAN BOŠNJAK! P.S. OVA GENOCIDNA GAMAD NEMA NI STIDA NI OBRAZA I UMJESTO DA ŠUTE DO SUDNJEG DANA ONI NEŠTO MORALIŠU!!
Crko vise i svi koji te bodre. Nasao sebi temu o kojoj ce govoriti gluposti da skuplja poene pred izbore.
inače se ne bi imao razlog za sastanak...
Zašto nas je Bog osudio da gledamo ovu seljačinu sve ove godine?
Nije ovo nikakav sastanak . Ovo je inat sastanak od kojeg niko, apsolutno niko nema koristi, osim njih samih ucesnika jer ce se najesti I napiti o racunu propale entitetske izdrkotinee. Ovo mi dodje kao kada u zatvoru predsjednik osudjenik na izdrzavanj6 ekonomskih sankcija sazove sastanak da se raspravlja o nekome ko je vec na slobodi pusten I nevin. Ko njih cuje ? Niko.
Sto bih volio u ufc kavez zatvorit duduka i Nasera Orica, a mislim da bih i Naser volio...
Čombe kupuje vrijeme na slobodi, rešetke se bliže
Čombe mijnja temu
Nema on šta zakazivat, sama žena od Mitra Savića je svjedočila da je poginuo u rovu.
mozda ce dodo i zapjevati koju posle malo senlucenja
Nasrani Orić je divan čovek,pravi islamista,nije kriminalac,i uspeo je da odbrani podrinje u kom sad žive Bošnjoci,u miru i slozi sa Srbima..
Koga boli k*rac za Orica? Neka reketira bosnjacke lokale i u bosnjackim gradovima neka diluje drogu, u Republiku Srpsku svakako nema muda ulaziti.
Valja ubrati poene kod naroda sada... Lafo on ce da raspravlja o ovoj temi... A ljudi u rs nemaju sta da jedu... Isto kao i u federaciji. Tuzno.
srbi smrde!
Ja budale
Дај им бре Миле бар викенд да мало одморе од тебе, баш си их нагазио, кукњава и лелекање не престаје!
vidi budale sto da nas ostavlja na miru,pa bez njega je dosada teska