Komentari (412)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Problem je sto Bosnjaci uopste nemaju politku, lidera, niti bilo kakvu akciju. Na zalost pokazalo se kao totalna glupost glasanje za nezavisne kandidate i odron stranke. SDA je katastrofa ali jos uvjek nazalost daleko najbolji izbor. Barem bi imali formiranu vlast i onda be se i mogla voditi neka politika. Ove pickice po Sarajevu i njihove upisano usrane koalicije su seljacka posla. Sto nisu napravili siroku koaliciju prije izbora sa nekakvim program, planom i raspodjelom.
znaci ode dodik na proslavu godisnjice oluje i traktorijade...
I u Bleiburg...i u Vukovar... samo nek' se slavi.
@SDA1970Beograd To obećavate već 150 godina, a ja kako pamtim četvrt spoljeća i.....? Možete sanjati kako to voli Dodik često reći. "Dodik: Sanjamo da budemo jedinstveni dio s maticom Srbijom i to ćemo ostvariti"
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Pojedi g...o i ti i Dragan a sto ostane nek pokusa Bakir!
Pa vi niste normalni gdje vam je stalo sad do praznika.Dok vi sebi cestitate praznike i slavite u drzavi nista funkcionise na svakom koraku je kriminal ubojstvo otmica a vas zaboli.Vlada siromastvo,nepismenost.Drago mi je sto cu ici iz ove usrane drzave u kojoj je nezdrava sredina i mozak ko u pileta.Zao mi je ovih sto nemogu a pogotovo starijih koji nemaju veliku penziju da plate troskove.Al mi nije zao ovih SDA GLASACA I HDZ I SNSD I SBB I PDA GLASACA CRKNITE OVDJE.
slavite šta hoćete, slavite si i vlastito g_ovno ako hoćete, ako vam je tako dobro, al pazite dobro kamo ćete stići.
pa eto Covicu zovni ga na obiljezavanje godisnjice Oluje i ako ti se odazove ja mislim da nece Komsic imati nista protiv da ti prepusti samovoljno vlast.
I obavezno pored proslave oluje i blajburga da sa ustasama cupa tsble sa cirilicom u vukovaru Pjeva ustaske pjesme u jasenovcu i tako to na tu temu. Stvarno Hrvati u sta su vas uvalili ovi kriminalci iz adz-a. Nije vam lako.
Na Oluju jaro ahahahhaa
Sad je to ko fazon, hajmo jedni drugima priznavati zrtve i bol, mirite se narode dok mi sad operemo ove milijarde ukradene
Pošteno!
pa naravno da se moraju medjusobno posjetiti kad ih nijedna bitna drzava nece da prima u njihovoj zemlji :D
Moraju se pomagati. Ako odu s vlasti odoše obojica u zatvor.
kako je ovaj lik namazan, pa on je zajebao miloševića, karadžića, koštunicu, tadića, vučića a da ne zajebe čovića, pa on još traje a oni su samo potrošna roba
pa moraš biti zahvalan jer je ovo prvi put u istoriji da su ti ovako popušili ( ČOVIĆ I BEVANDA ) nazočno, vrlo uredno i točno. Dodo sada si pravi Baja, možeš im i žene opaliti
Dobro nam dosdao na dan Herceg-Bosne koji cemo slaviti po 25 ti put!
Ide Mile u Knin? Da proslavi oluju?
Ide Mile u Knin? Da proslavi oluju?