Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Od lopova ste napravili gospodu, od kurvi elitu, od nepismenih funkcionere a od naroda stoku.
Trebali su prethodno popisati za ove migrante, ne samo iz koje drzave dolaze, nego i koje su vjeroispovijesti pa da Dodik (a i ostali) vide da nisu svi migranti muslimani. Jedino to bi moglo natjerati ovakve zatucane osobe da shvate da su migranti problem cijele zemlje, a ne samo pojedinih kantona s bosnjackom vecinom.
sta god dodik predlozi dzaferovic i komsic ce biti protiv....dzaba trosite pare....
Bravo za sedam mjeseci tri sjednice..........previše brate..
Dodik....e, kakve je nekad kupleraje Pešta imala.
Madjar mu utuvio u glavu da je najbolje da razapne ogradu na Drini i tu su se razisli.
Kad ce godisnji
Za 8 mjeseci tri radna dana. Posao iz snova.
Što klixe ne objavljujes da su Budnji vodu isključili?
Na lozio ga madzar, pa saziva malo da otpuse se.
Nema ništa od dogovora...Dodik neće dati pojačanu kontrolu prema Srbiji i Crnoj Gori ...novi sastanak u septembru poslije godišnjeg odmora.
Ako ste imali pametni odjebite ga. Rastura BiH i dolazi u Sarajevo kao predsjednik države. Podhitno dati mu zabranu ulaska u predsjedništvo.
Ova dvojica neka traže Dodikov opoziv jer se protivi slanju Oružanih snaga BiH na vlastite granice! Samim tim radi protiv interesa zemlje na čijem je čelu i izaziva stanje haosa, što očito on i želi. Poslali smo vojsku u Avganistan a našu zemlju nekma ko da brani a Dodik nije izgleda svjestan da kad se popune "muslimanski" dijelovi migranti sa vraćaju u RS, pa u Srbiju i dalje nazad prema Grčkoj. Pakistanaca ima 200 miliona, šta ako svi krenu u EU?
Dobio instrukcije od Ormana kako postupiti s mirantima pa da to sprovede..
Dragi Kliks-u , da ti odgovorim , sa ove tri persone , riješenje nije moguće iznaći , niti u vezi imigranata , niti u vezi čeka u dragom Bogu.
Orban naredio.