Komentari (233)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sad je i zvanično dokazao da je šizofreničar. Kako El-Baketu napraviše igricu... Ali i iz toga smo izašli kao pobjednici i uvijek ćemo. Bosna i Hercegovina ❤️
Bakir je ispao glupan ... Onog momenta kada je poceo pricu o ratu i tu je sve usro!
https://www.youtube.com/watch?v=62d1ZyxfGVc&t=896s
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
Tačno treba uporedo slušati Baketov i Dodikov intervju. Koliko je Bake odmjereni gospodin i profesionalac, toliko je Dodik drvosječa koji sva svoja neznanja prikriva jednom te istom pričom o ugroženim Srbima u BiH, referendumu i ostalim ratnohuškačkim frazama.
Jesu li vam to stigle poruke iz sjedista stranke da furate Bakira?
bot
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Eto kakav si srbin, ti bi dao i da se odvoje i Kosovo i Vojvodina, pa čak i Sandžak, samo da bi imo ispriku da odvojiš RS.
Možete pričati svašta protiv Dodika, ali čovjek je u pravu kada kaže da u BiH nema života. Razmislite stvarno, imamo li mi ovdje život, ikakav??? Ovo ovdje je puko preživljavanje i svatko svakome podmeće nogu. Možemo ili svi naći kompromis i ustrojiti državu kao konfederaciju i sačuvati cjelovistost BiH, ili se raspasti i svatko sebi da ide. Treću opciju nemamo, osim da nastavimo ovako preživljavati još 20 godina. U šta su nam životi prošli???
ima treća opcija, samo je potrebno pomjeriti guzice i izaći na ulice i slijedeće godine na izbore. Sadanja vlast je ušla u spiralu samouništenja, a sve građane ove zemlje bi uvukla u taj vrtlog - definitivne propasti. Sve će učiniti da se spase svoje i oko sebe svoje, briga njih za narod i građane. Smrt Fašizmu!
obzirom da se kod nas sve izvrce i izdvaja iz konteksta bolji naslov bi bio: Dodik "nisam protiv nezavisnosti Kosova"
Svidja mi se sto je Bosna obojena metalik zelenom....zna vlasce Duduk cije je to.
Iispirac srpskih mozgova. Vjecito srbe drzi na niskim nacionalnim granama a srbi sve siromasniji i siromasniji. Dok ima bosne bit ce i Srba. Kad god ste zeleji komad Bosne i veliku Srbiju svi su nastradali zbog vasih zelja. Velika Srbija je postala mala Srbija. Bosna ce biti a ti upropastavja svojim suludim idejama srbe i balkan citav! kASNIM ZA Evropom 50 godina zahvaljujuci takvim kao sto si ti !
Idi Duduk u srbiju nek ti aco nadze komad zemlje za sve iz srpske, a mi cemo tu posadit sta da bude koristi kakve, a u tvojoj avlij moze biti azil za pse to bio bio praznik u BIH sigurno bi se dogovorili sa hrvatima i oni vise nebi bili ugrozeni, shvati da je to idealno, ali dali vas Srbija smatra svojim muči glavu moju a i tvoju izgleda.
Mali KVISKO-Dodik vise nezna sta ce....
Potpisa Milokrad svoj K R A J !ahahaha glupana retardiranog ahahahahs
https://www.vecernji.hr/vijesti/dodik-milorad-bih-republika-srpska-1208851 Milorad nekakve mapice crta hahahhahaha
Ovaj genocidaš Dodik nacrtao kartu velike Servie a ovi prenose njegovu volju za priznavanjem Kosova.To pokazuje "visok nivo inteligencije" bosanskih novinara.Dobro KLIX je hrvatsko glasilo pa ga treba razumjeti.
Mile sve su prilike da ces i u Srbiji biti persona non grata😂😂😂
Bakir je podrumaš kao i ti, nebi se petljao, samo bi ste zbrisali sa porodicama. Ali ono što bi ostalo kod Normalnih Srba i Bošnjaka - veoma brzo bi se dogovorilo da vama pljačkašia ne gubi trag i vrati oteto. Milokrade, OTETO JE VAZDA BILO - PROKLETO!
DODIK CEPA SRBIJU !!!
Srpska ce ostati, kao Vojvodina. Znaci, najobicnija pokrajina. Proda vas lider.
Pa treba srbiji pokrajina da imaju sta pljackati jer se se u srbiji medjusobno pokrali, nemaju vise ni za "koru hleba".
Ovo je Udar na mir na Balkanu, DODIK CEPA SRBIJU !!!!!!! DODOK BI OPET PRAVIO GENOCID NA BALKANU !!!!
@DostaSuplje Bošnjaci nisu bili za rat ni '92. niti su sad. '92. nismo imali nikakvu vojsku, a sad imamo kakvu takvu. Bitno je da je vojska i da ima OBAVEZU da brani suverenitet i teritorijalni integritet države. Lahko se ona popuni ako treba ili ako je napuste oni koji su ustavom obavezani da brane državu u slučaju narušavanja njenog teritorijalnog integriteta. Tako da.. manite se bolan šuplje..ni jedan naš narod još nije zaliječio rane proteklog rata.