Komentari (237)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Inzko jesi se opet zabrinuo? Nema sta, svaka tebi cast, Dodik ti se sere na oci a ti ni prstom da pomaknes a 25000 maraka svaki mjesec. Mozes to u Bosni tako jer ovce to ne primjete....
slajfa tuki sad u OHR.u hehe debiiiil obicni
Pa ni gradjani prstom da maknu a bajagi im do drzave, zasto bi prstom mrdnuo sve dok mu ne dodjete protestovati ispred zgrade.
Zasto uzimas platu od BiH. Borio si se kao lav da dodjes u predsjednistvo izgleda zbog love. A nisi zbog srpskog naroda. Unistio si RS a sada hoces da svalis na Federaciju i Sarajevo da unistavaju Srpsku. Procitan si kao bukvar.
Jajce-"lupas" gluposti! Jeli Srbi ne placaju porez??? Jesi mamlaz!
Jel neko zna kolika je penzija u PC entitetu ??
Cujte vlasi, znaci moranje. Ima da vas karano kad god budemo morali, moranje je
@komunalac a ti balije smatras zasluznim za takvo nesto? E glupa poturice...
Ako je ista moranje onda je to ta basa izdrkotina. A vidjecemo do kad ce jek trazite cepa guzicu sa zastavama opasno. Zastave ste razvijali i 90 tih pa na kraju falilo traktora. Dabogda vam se sjeme zatrlo , bolesno, genocidno, nakaradno, zaostalo. Biti vlah smrdin je dijagnoza
Na smetljistu su takvi kao ti zavrsili i pisaju u pampers i ti ces zapamti dobro ruku spasa neces dobiti ni od rusa niti od srba tada te nece ni poznavati kao sto je situacija na kosovu i vucko place ali pomoci nema tako ces i ti medjede!!!!
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
@Apeturassa ja se bas zabrini gdje si ti? Kontam ti umro jer da si bolestan sigurno bi pisao pa makar pod anestezinom
TAKO JE PREDSEDNICEEEEE
@kraftwerk sta ?
Ova teleća glava čim popije koju brlju počne kenjat.
Od danas se zove Miki ....! 😂😂😂😂😂
Mi imamo pravu horor-krim sapunicu u drzavi, kriminal, intrige, lazi, interpol, siromastvo uzrokovano politikom, korupcija, skandali, na sceni su LHTB politicari, mrsavi, debeli, ubijanja djece..
Upravo tako. I Hrvati i Bosnjaci imaju svojih zelja, ne znam zasto Srbi racunaju da se njihove vise pikaju. Ovo moranje nije ni tesko, ako znas da je klanje jedina alternativa, osim ako i na to opet racunaju.
Mile, zamoli opet da te ne zovu "bosanac" kad odeš tamo...
Jb. republiku gdje pop sjedi na sjednici.
Nalagao narod za sve i svasta, gdje referendum i sto nesjedi sad na Palama nego u Sarajevu. Pijacnu politiku provodi. Kao da su bananane i kokos domace proizvodnje.
Turci su dovukli ove prljave Karavlahe na ove prostore kao svoje sluge...vucarali ih ko kerove posvuda,zene im ishandrili,krvnu sliku im promjenili i onda ih odbacise ko smece....Srecom,polako se vracaju nazad..prvo sup karta od Slovenije pa Hrvatske,C.Gore onda mrs iz drzave Kosovo..polako...sve ce doci na svoje....pravit ce v.srbiju ali u sumadiji.....!!
VRIJEME JE ZA BONSKE OVLASTI