Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Voda odnijela" - hahahaha, koji kralj ! - "Bajo, đe su pemzije." - "Odnijela voda."
Ne moze Voda odnijet nikad onoliko, kolko je Dodo odnijeo iz RS-a
Dodik odnio godišnji budžet RS-a
GLASAT CU ZA DODIGA
pa ovo je prica na nivou djecijeg vrtica i sto je najsmjesnije u cetnitetu mu vjeruju sve da kade da su marsovci krivi za poplave. Da nije xalosno bilo bi presmjesno
meni je uzitak citati o traktoristi :)
Dodikovo bogatstvo višestruko je veće od šest miliona KM koje je prijavio Centralnoj izbornoj komisiji. On je jedan od najbogatijih ljudi na prostorima bivše SFR Jugoslavije, a, bez sumnje, spada među tri najbogatija političara u regionu. Vrlo teško je procijeniti njegovo bogatstvo, ali sigurno nije manje od četiri stotine miliona maraka. Prema svim raspoloživim podacima, bogatstvo je stekao na, najblaže rečeno, kontroverzan način, maksimalno koristeći tri premijerska i tekući predsjednički mandat. Svi članovi Dodikove porodice su milioneri: sin Igor, kći Gorica, brat Goran, otac Bogdan, zetovi i stričevi rođaci. Da on iskreno voli svoj narod, on bi upravo sada to trebao pokazati i svo to bogatstvo pokloniti narodu koji je u nevolji, narodu kojim manipulira godinama. Taj film nazalost necemo gledati.
Dodik će uništiti šumsku republiku. Postaće neodrživa. Samo je problem šta sa dugom, nakon što se raspadne genocidnitet.
Ključne osobe uz čiju pomoć je Milorad Dodik stekao enormna sredstva, nekretnine i imanja su Slobodan Stanković, vlasnik firmi „Inegral inženjering“ i „Integra inženjering“, (koja se nominalno vodi na njegovoj supruzi Slavici), Ljubo Ćubić, vlasnik „Niskogradnje“, Milenko Čičić, vlasnik „Kaldera kompani“, Slavko Roguljić sa svojim “Sinekopom“, Zoran Đurić, suvlasnik „Zekstre“, Dragan Čičić, vlasnik brojnih fantomskih firmi, Aleksandar Džombić, aktuelni premijer RS, te brojni drugi tajkuni. U posljednjih pet godina jedan od najbližih Dodikovih saradnika je tajkun svih tajkuna Miroslav Mišković. Zašto se oni ne bi sada isprsili i pomogli narodu koji su o jadu zabavili?
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
IL JE VODA ODNIJELA(RS) IL IM DODIK VLADAO NE ZNA SE ŠTA JE GORE! DABOGDA VAM DODO OPET POBIJEDIO NA IZBORIMA!
Da nisi prodao dijelove RS nebi bila tolika šteta ... ali ti si morao Vučiću da se uvučeš u pakšu
Sto neodne se tebe lakatasenko al koliko si djubre pokvario bi branu na djerdapu od svog smrada djubre jedno neodpjevano.
hahahahah cuj za srbiju znaci ko jebe RS ja presednika i dlaka
KUD TEBE OVAJ MULJ I FEKALIJE NE ODNESOŠE . DA I SRBIN OSJETI ŠTA JE TO SLOBODA !!!
Oni prijateljske , Bosna i Hercegovina u Brazilu i Kataru :) Pravda je spora ali dođe
help rusija,help rusija :) ajde malo kmeci.....
Odnijet ce i tebe ako Bog da...
Budaletina on treba na lijecenje,a ne da vlada Republikom smrdskom
ah sto me naslov nasmija previjam se :) sve ce to vama dodicko pozlatiti :) kao i dosad sto je :)