Komentari (146)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hajde Dodik idi sad na jaciju pa na večeru u Izetbegovića.
Didji ujkoo i povedi mater jbm ti Goospu smrdljivuu
Bošnjak iz Mostara 👍
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nebitni smo svima. Brko je došo na svadbu u privatnoj režiji, i usput da zamaže okice bosanskoj bijedi. Jednim udarcem dvije muhe. Već sutra neće znati gdje je bio juče.
Ispade nam zapad veci prijatelj od Turske. Erdogan nije htio dati komentar o izboru novog visokog predstavnika. Strasno.
Kaže Ratko Mladić: "Napokon, došao je trenutak da se Turcima osvetimo na ovom prostoru", a njegov saborac Dodik toliko vjeruje u saradnju sa Turčinom?!
I mi isto. Boli nas više za EU i zapadom
Ispade nam zapad veci prijatelj od Turske. Erdogan nije htio dati komentar o izboru novog visokog predstavnika. Strasno.
Hos kompas pajdo?! 😁😁😁
mile jesu li te to s abdesta pokupili
mile vodis srpski narod u provaliju koja nema dna i ti i vucic zbog sake zlocinaca koji su pocinili genocid i nevidjene zlocine cak vece i od vojnika lll rajha gurate srpski narod sa njima i sobom u isti kos i jos povrh toga tako umanjujete zrtve srpskog naroda u bliskoj istoriji koje nisu male a desile su se opet zbog ljudi u vlasti kao sto ste vi nedic,mihajlovic,djurisic i sam kralj kojii ih je izdao i pobjegao sa zlatom
Naravno Bosni donosi samo selame A Srbiji pare i projekte
Postoji li iko da bi njemu vjerovao, 👿
Gledaj ovoga tupoga vlaja, i ćaću i mater bi proda za šaku srebrenjaka. A puna su mu usta velike Srbije.
odma sve srbe iz njemacke i austrji marš za srbiju i tursku
Opet bosnjo nagrbusio , dva turcina, jedan hrvat i jedan Bosnjo
ooojjj turciiiii
Mirannnnn
Dodik je glup, nije problem visoki predstavnik ne želimo ga ni mi Bošnjaci, ali tek kad srbi počnu poštovati državu , ne graditi aerodrom hidroelektrane itd bez odluke države kad on i njegovi srbi prihvate bosanski jezik kad ne bude negirao Bosnu itd itd e onda neće trebati visoki predstavnik do tad biće ako treba i hiljadama godina
Lazov iz laktasa