Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala sda na ujedinjenoj srpskoj. Nebriga oko srba u fbih,njihov progon i stvaranje sterilno-etnicko ociscenog fildzana Irbih na 23% teritorije bih doprinjelo je jacanju svih institucija rs-a. Isto to je uradila sda sa bosnjacima u rs-u.samo se deklarativno ko fol zalaze za njihovu dobrobit.Takve stvari ne mogu nista dobro iznjedriti.Koga ce sad optuziti za slom svega u fbih na ekonomskom planu
vec 20 godina puses u istu trubu...
Imas zato sto si ih i kupio i podkupio.Takvi bi i oca rodzenog za interes prodali pa i tebe ce
Ovi krkani vise poslanika imaju od USA haman, uhljebi teski 😂😂
vjecni fuhrer.
U zadnje vrijeme u Sarajevu može se čuti teza iz žvaljavih usta Damira Mašića kako je SDA dobila tek 30 posto glasova, pa izvodi sljedeći zaključak kako je ostatak, tj. 70 posto protiv SDA. Tom analogijom, protiv SDP-a je preko 90 posto a Damir ipak želi vladati!? Dodik je u RS-u dobio oko 30 posto, ostalih 70 posto ne pomišlja da se udruži protiv njega!
Koliko i kako rade, bolje bi bilo da ih je 5 - 6.
Nikad zaduženija, slabija i jadnija takozvana PC.
Dodik je od Srpske napravio funkcionalnu državu. Bolešnjake to mnogo boli.
genocidno smetliste tzv pc!:))
O kojoj drzavi ti pricas??