Komentari (131)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Majorizirat cemo svakog ko ne vidi BIH kao svoju domovinu, i budite zahvalni sto to radimo mirnim putem. Zalazes se za BIH svih nacija i vjera, a konstantno tjeras svoje srbe (u zadnje vrijeme i hrvate) u torove, to nije duh Bosne i nikad nece ni biti !!!
u genocidnoj tvorevini da bi nekoga morao \"majorizirati\" oni moraju postojati a vi ste pobili hrvate sve tamo, i zato dodo jezik za zube, a to da vam srbija bude najmocnija zemlja na balkanu hahah imate li jos koji vic taj me bas nasmijao:))))))
Zašto srbi mrze Nokiu? Zato što se svake godine smanjuje...
Cuj jake i mocne Bosne sto se smije...pa dobro, sta ocekujete da bude sa vasom trulom drzavom, ako prizivate odvajanje Vojvodine, sandzaka itd. a u RS ima vise Kineza nego muslimana. Pamet u glavu, mozda je Kosovo zvanicna politika zapada koja zapravo predstavlja poliicku trgovinu- Kosovo za RS, samo glupi Bosnjaci to ne vide a skontace kasno kao i uvijek pa ce opet plakati o vjekovnoj ugrozensti Bosnjaka. Za svoje vlastito dobro treba da podrzavate, da svim silama podrzavate cjelovitost i Srbije i svake druge zemlje jer kakva je situacija u BiH mislim da svi dobro znamo.
..\"\"Mislim da Dodik, u veoma teškim okolnostima i po pritiscima sa svih strana izvanredno vodi svoju državu..\"- Na koju državu misliš pametnjakoviću kratkovidi? Možda da potražiš za mišljenje i savjet na Srpskoj akakdemiji koja \"?ne laže\" i koja \"?govori istinu\" o istoriji, sadašnjosti i budućnosti, na čijim krilima mnogi poletiše pa završiše u Den Haag-u. \"Mislim da Dodik, u veoma teškim okolnostima i pod podrškom sa isključivo jedne strane izvanredno vodi politiku za poziciju predsjednika u svojoj semi-državi Srbiji. (u prevodu na bosanski jezik)\". Dodik je bio čovjek koji je imao svoju cijenu ($) ali onda je postao dobar, umiljat i fin sa namjerama da postane vožd. Šteta što nije ranije otkrio svoj pravi cilj i smjer, možda bi Srbija prije ušla u EU.. ili će stvarno postati krhka i najslabija država kada se desi ono što su dugo spremali svojim susjedima. Iskreno, želim sve najbolje svim ljudima Balkana koji su sa iskrenim i dobrim namjerama prema sebi i svojim susjedim.
..\"\"Mislim da Dodik, u veoma teškim okolnostima i po pritiscima sa svih strana izvanredno vodi svoju državu..\" - Na koju državu misliš pametnjakoviću kratkovidi? Možda da potražiš za mišljenje i savjet na Srpskoj akakdemiji koja \"?ne laže\" i koja \"?govori istinu\" o istoriji, sadašnjosti i budućnosti, na čijim krilima mnogi poletiše pa završiše u Den Haag-u. \"Mislim da Dodik, u veoma teškim okolnostima i pod podrškom sa isključivo jedne strane izvanredno vodi politiku za poziciju predsjednika u svojoj semi-državi Srbiji. (u prevodu na bosanski jezik)\". Dodik je bio čovjek koji je imao svoju cijenu ($) ali onda je postao dobar, umiljat i fin sa namjerama da postane vožd. Šteta što nije ranije otkrio svoj pravi cilj i smjer, možda bi Srbija prije ušla u EU.. ili će stvarno postati krhka i najslabija država kada se desi ono što su dugo spremali svojim susjedima. Iskreno, želim sve najbolje svim ljudima Balkana koji su sa iskrenim i dobrim namjerama prema sebi i svojim susjedim.
Sara srpska, bolje kiša oko Kragujevca nego ovdje. Više voli drugom nego sebi.
gfgfgfgfgfgf... Mi makar znamo gdje su nasi mrtvi, i iskopavamo ih da bi ih dostojno pokopali... Al sta je sa vama, vi jos ne znate sta je sa vasim mrtvim, ne znate gdje su im kosti, nit ce te ih ikad naci, sirom BIH... Samo ste jednu grobnicu uspjeli naci, \"kazani\" kod Sarajeva, i to niste sve skelete uspjeli izvuci.... I sto ti toliko volis ove Bosnjacke portale, sta se lijepis za nas, hoces jos i c..u.n.e. da ti damo da nam posisas...????
OBILIC Moj Kobilicu tesko je tebi kao isvim ostalim srbima da se pomirite sa cinjenicama...i sa istinama...zato ste spremni svoje sestre i majke prodati a kamoli slagati da bi ste to sve iskrivili u svoju korist...... Dzaba coravoj kokosi govoriti neke stvari....
OBILIC Kobilicu, momak koji je mahao zastavom u BL je i na TV-u govorio o tome, a ti tvrdis nesto suprotno.... Vi srbi samo gledate stvari iz svoje perspektive, samo govorite i lazete i iskrivljujete stvari u lazi i u svoju korist.... JESTE, MOMAK JE MAHAO ZASTAVOM SA LKJILJANIMA U SRED BL A NIKO MU NI \"A\" NIJE REKAO...... A kad bi ti \"junacino\" za tastaturom takvo nesto uradio ovdje u Sarajevu??? NIKAD...! A mozda ni tad... Vi srbi da mozete kopmplet historiju bi ikrivili samo u svoju korist...ali ne moze, i to je vas kompleks, zato ste takvi kakvi jeste, zato ste zeljeli ratovati sa svima....... A ako mi ne vjerujes, a zapravo libo me ra.cku hoces li ti meni vjeorvati ili neces, momak je uistinu mahao zastavom i niko mu nista nije uradio.....a ja sam ti rekao i dao sam ti primjer prema kojem si se sam uvjerio a to je KOLONA MIRA... i tu se mase svim Muslimanskim zastavama... a to je tvoj kompleks...
Dovoljno je samo reći jedno...ŠUMADIJA, i sve vam je jasno!
Prihvatanje pretkršćanske kulture u suvremenom identitetu Srba prouzročilo je dvojak odnos; prvo, prihvatanjem pretkršćanske crkvene tradicije očuvan je izvorni srpski identitet od asimilacione politike Rima i Bizanta, i drugo, očuvanjem pretkršćanske paganske tradicije u jednom dijelu srpskog nacionalnog bića proizveden je autoritarno-opsesivni-zgrtački karakter, impregniran s pagansko-destruktivnim religijskim poticajima i porivima.
Slavljenje Geoncida i najsvirepijih zlocina protiv covjecnosti koje su pocinili njihovi ocevi i oni, pokazuje zapravo duboku i tesku patolosku izopacenost samog vlaskog bica.
jao ovih bosnjaka sto se kurche a kad je bio rat samo plakali i molili za pomoc od amerike hahahahahaha idite otkopavajte grobnice stoko nepismena
ŽELIO BIH DA SE ZAHVALIM SVIMA KOJI SU GLASALI ZA DODIKA! EKONOMSKI JE UNIŠTIO REPUBLIC OF GENOCIDE! NAMA STE UČINILI VELIKU USLUGU, IAKO SE TO NIJE ČINILO NA POČETKU, ALI MILE JE UVIJEK BIO KRIMINALAC! ZA AMPAKA NEK JE TEBI MILE I MIO I DRAG! NIJE MILE SVAKOM SRBINU DAO PO TRI MILIONA NEGO SAMO SVOM SINU! ON SADA STUDIRA I GUZI PO ITALIJI, A TI ČUVAJ OVCE I GUZI OVCE! SIGURNO TI JE BOLJE NEGO NJEMU! A JESI NAS ZEZNO, ŠTO VOLIŠ DODIKA! A JESI GLUP KO K.U.R.A.C! OVI SRBI I DALJE MISLE DA JE ZEMLJA RAVNA PLOČA! DŽABA BUDALI GOVORIT, BUDALA OSTAJE BUDALA!
Kazna, odsteta? Primitivac, procitaj bar nesto o prirodi tog Suda i sta je njegov zadatak, pa neces postavljati tako nebulozna pitanja.
Kompletan vojni, policijski i politicki vrh kako Srbije, tako i kompletan vojni, policijski i politicki vrh pobunjenih posrbica u BiH je optuzen pred Medjunarodnim sudom u Haagu, a do sada niko od optuzenih nije oslobodjen krivnje. To je opet uz nacisticko vodstvo u IIWW, jedinstven primjer u ljudskoj historiji, Zaista razlog za ponos i vi ste za razliku od Nijemaca, toga itekako svjesni.