Komentari (252)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Paradoks je da srbi pjevaju Boze pravde.
Niksic je tu za susjednim stolom
Kako stvari trenutno stoje, evo bice pravde.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Najviše mi je zbog njega drago da su ih Albanci (pardon Svicarci) razbili ko beba zvecku i da idu kuci sa zadnjeg mjesta na tabeli.
STOKO BOSANSKA NECETE ME NATJERATI DA ZBOG VAS ZAMRZIM BEOGRAD, NOVI SAD itd A I VAS NE MRZIM SAMO STE MI ODVRATNI !!!!!!!!
Pravda ih uvijek stigne...
Nije baš jasno to okupljanje i gledanje utakmice u dvorani.
Da ih vidi njihov pra, pra pradjed baš bi im se guzice nažarile. Još čitaju knjige da ih u Srbiji zovu Bosancima, Bošnjacima i uzalud,mozak im ništa ne registruje
Dodik bye bye gotova ti prica 😂😂😂🇨🇭🇨🇭
Pravda je i bila
Cudno,zalosno,smijesno,nevjerovatno,bolesno i jadno
E zbog ove bagre volim sto su izgubili . Al inače reprezetaciji srbije zelim sve najbolje u letu za nazad doma
Đerdan Šačiri i Granit Đaka ahhh...meraka gledati srbe posramljenje ponizene na koljenima je neprocijenjivo....bravo albanci bosna je uz vas uvijek samo naprijed ....brazil 6,svica 6,kamerun 4 i srbija...1 Bože pravde ima pravde hahahahahaha
U svim sverama umisljeni dok ne dobiju po usima. Kada prodje dosta vremena i od ovoga ce napraviti pobjedu
Cuj jadovana . Boze sacuvaj umjesto , boze pravde . Jeste li vi svjesni da ste genocidni , i kao takvi bit cete istrebljeni sa ovih prostora . Ljudsko smece .
Nemoj se ustati 💩💩💩
Jos jedan dokaz, sve prodje...i dođe kraj...
Pravda zadovoljena gospon Milee 🤣
Hadžifejzović u FACE-tv objavio da navija za svoje, a zašto ovaj međed od čovjeka pravi, prvo svoj narod, pa onda i od mene da navijam kontra. Izvinite Srbijanici ovo je sve zbog bosanskug pravoslavca koji nastoji biti Srbin!!!!!!!!