Komentari (260)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nit se pita tebe, nit Baketa, nit Cove... Pita se Amerike i Rusije, narodi ove drzave su obicni piuni... Pustice jadne ljude da se opet pokolju bezveze, radi necijih politickih interesa... De ohladite malo i pocnite pomagti ljudima
nema tuče više, retardirana sirotinja može samo da muče po internetu.
@MaxBunker_III ne bih se ja kladio. I prije ovog zadnjeg rata je vecina bila uvjerena da rata nece biti, a rat nikad krvaviji. Kako god, treba zivjeti kao da ce sutra biti rat, a pripremati se kao da ce biti prekosutra. Jbes ti tu spiku, danas vise niko normalan ne iskljucuje mogucnost nobvog sranja.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
...šalu na stranu....al', ovaj tip je stvarno puk'o....
Još samo da zapjeva i to je to 🤣🤣🤣🤣🤣
Ne smeta običnog narodu Sud i Tužilaštvo BiH. Običnom narodu da bi ujutro kada ustane da ima hljeba i u šta umočiti. Smeta tebi, lopovu, koji ćeš kad-tad odgovarati za svoja djela.
Рат између Бошњака и Срба је завршен..Вријеме ће ријешити своје, рука помирења је на путу.Поздрав!
Koji procenat ti je obečan od Čovića i Ramljaka da se Rus. banke uplekaju u rasturanje Bosne? Jesi se rastrčao po Rusiji, haman svaki treći dan. Boli tebe briga za RS - gledaš ti svoje interese. Čak si prijatelje iz RS-a zapostavio!
MILE KRME 🐽🐽🐽
Boji se vladike Kačavende da ga ne zguzi, hoće vladika umočiti u govna hahaahaaahaaahaaaaa
Pozdrav iz Kiseljaka predsjednice
Pogana vlašino,gdje ti živiš kiseljak je za tebe las vegas.I prestani dudlati osunećene za 5 KM sjebaješ radne smrde i smrdkinje koji sada moraju dudlati po teheranu za 3 KM.
Jednog dana, kad trava postane ljubicasta a nebo zeleno, nece samo biti referendum o sudu i tuzilastvu, nego i o nezavisnosti. Ja sam u to cvrsto uvjeren.
Bosanski srbi su evropski ISIL, teroristi. Zna li neko bosanskog srbina da je stao u zastitu Bosnjaka civila. Samo jedan, Srdjan Aleksic, ubijen. Zlocinacki narod, hvala Alahi, Bogu, Budi itd pa nisam srbin.
Ko hoce da ga makne??!
Znam ja. I to nekoliko njih. Ali to nije razlog za neku euforiju, jer je to trebalo biti pravilo, a ne izuzetak. U mom gradu su Srbi bili zasticeniji od panda. Cak i ljudi koji su dobrovoljno zeljeli na liniju su ostavljani kod kuca, da im se ne bi nesto dogodilo pa da se to ne iskoristi od cetnicke televizije srna za propagandu. Na zalost, vecina je tokom rata otisla u razmjenu, i poslje toga su lajali kako su prezivljavali pakao.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nije to nikakav srpski narod već izmanipulisani Bosanci sa srpstvom i mržnjom prema Bosni
....bošnjani pravoslavci koji su 1818 . počeli prelaziti na svetosavsko pravoslavlje i srpstvo,a izdali bosansku naciju, a tada su uveliko bošnjani muslimani , pa jedno oko 400 godina imali naciju i bosanstvo kao pripadnost Bosni..
@dugokonto A smrdi i kurvati dudlali osunećene 500g a smrdkinje i kurvatice i dalje hihihihihihihihi
hebem ti pleme nacionalističko i tebi i referendumu, u genocidnoj tvorevini su kao građani, a u ostatku BiH nisu građani, mrš glavonja, ima da svi građabi BiH glasaju..
Pa i da ode Mile sa politicke scene, opet je 99.9% Srba iz RS za samostalnost Srpske.
A ti smrdi poderanih gaća su bitni ko i lanjski snijeg :)
1500 godina...sineee...da li ste predali zahtjev za Guiness??
`ajde ne seri
HAHAHAHAHA OLUJAAAAAAAAAAA 2
Prevelika si ti pičkica za to
Koga treba da se boji, vas Muslimana ??? ahahhahahahahahha