Komentari (180)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ministar saobraćaja i veza u Vladi RS Nedeljko Čubrilović je izjavio da je aerodrom u Trebinju udvostručio broj putnika u odnosu na 2011. godinu. Izgleda da je aerodrom u Trebinju ipak izgrađen i da veoma dobro posluje, samo što javnost za to ne zna. https://www.youtube.com/watch?v=d0YdGq_VN5w
Udvostrucio se broj sa 0 na 0. ( 0+0=0 )
Sta bi Dodo sa onih 200.000 eura sto ti unese u BiH? Odakle ti lova frajeru kad se pokazalo da su stanovi u BG jos u vijek u tvom vlasnistvu? De ti malo pricaj kako su Srbi ugrozeni od svih samo nisu od tebe, lopove.
I ja mislim da se treba povuci.Cak stavise iz protesta bi jos bolje bilo da se povucete iz BIH.
Lijeci se promaseni i zlobni kvazi politicaru....skloni se nije politika za tebe
Ti li srpski lider i sudija nistaim vise ne treba
bla,bla, bla, bla blaaaaaaaaaa
Dzaba svi komentari,tv emisije,rasprave i ostale budalastine.Balkan je"black hole"nemozes čud vlašine-četnika i ugroženog ustaše promjeniti i da im das sve u BiH oni bi jopet rekli "to je malo".A vodece balije samo spavaju,kradu i bleje ko ovce.Helem jopet ce mobilizacija sirotinje da se roka i kad izgine dovoljan broj onda ide Dejton 2.Nego bjezite svi od budala dok jos mozete jer kad mobilizacija krene moracete se jopet svi rokati za velku srbiju,hrvatsku jal zlatne kasike! Bleeee...
ni tebe vise niko ne slusa bitango najobicnija
sta ti se dodo desilo u zivotu tako pa da imas potrebu da nas zamaras sa svakom vrstom glupost.
Dodiku najviše odgovara Bosna ovakva kakva je sada.Kad bi se RS odcijepila njegova karijera bi bila gotova.
Prije toga pivuci ti nas za rinaka majmune zaostali:))
Hajde ti dodik nešto radi za srpski narod i rs, od ovog tvog palamuđenja niko nema koristi, osim budala koji misle da im činiš dobro, ali za takve nema pomoći pa se ne treba ni truditi. Bosna i Hercegovina je država, ako ti se ne sviđa, idi zajedno sa svojim budalama gdje misliš da će ti biti bolje.
Treba. idite u neku pm svi zajedno.
Dodo glupsone jedan i jadan 1.Mart je praznik drzave RBIH znaci drzave ne entiteta ali bice u u manjem entitetu ako bog da srbi ko srbi polako izumiru neki ce promjeniti vjeru i tako ali to je cjena onog sto su vasi preci i danasnji zlikovci radili jer to mora tako biti zivi bili pa se spominjalo.
Nije srbin lud, da poštuje ovaj sud bili bi ludi, da nam opet sudi !!!
Sve više me čude komentari Bošnjaka. Sa tom mržnjom i ratobornošću direktno idete na ruku onima koje mrzite. Na njihovim portalima već se uveliko priča o vašoj mržnji i spremnosti da istjerate Srbe i Hrvate iz BiH. Ako ste spremni da ratujete onda ostavite komentiranje i počnite sa vojnom obukom. Ili, mislite da će babe i tate ratovati, a vi gledati na mobitelima i na TV.
U komunikaciji s ovim covjekom treba za pripadnike njegovog naroda uvjek koristiti izraz pravoslavci, a ne Srbi, jer sam to trazi Njegovi motivi su mi jasni, samo oko za oko mu vracati