Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne sikiraj se, Lagumdzija je tu. Spreman na kompromis, samo reci...
Najveći glupan i još raspravlja o Ustavnom sudu. Pa riječi sve govore. Državna imovina pripada državi, a obzirom da entiteti nisu države, zna se čija je imovina.
Jeste dosadni , zaboravite na REPUBLIKU SPSKU imate svoju MUSLIMANSKO -HRVATSKU federaciju i uživajte . Boli nas briga što će u sred Evrope da bude islamska država ,nama ne smeta ni islam ni islamska država , nećemo vam mi biti tutori , mi se odvajamo ,a za vas nas zaboli RACKU i ZA EVropu , dabogda bila islamska država i u FArancuskoj i Njemačkoj i Italiji , SAMO NA REPUBLIKU SRPSKU ZAAORAVITE ; ALO DOSADNI STE NEĆEMO SA VAMA ;
Sta je, opet te sekiraju sudije muslimani? Sigurno bi sudije Srbi bili pravedni. Ovi Bosnjaci i stranci su, po tebi, po defaultu nepravedni? Dakle, garancija za pravednost je ethnička, vjerska ili nacionalna pripadnost? Možda i boja kože i spol? Kakav je ovo fasista, ljudi moji!
TAKO JE!zavrsice ovaj sm.rdin DODICK među svojom FASISTICKOM bratijom u Hagu!BOSNJACKA Bosna i Hercegovina je arhivirala SVE njihove smrdske pokusaje opstruiranja Bosnjackog naroda,SVE uvrede na racun BOSNJACKIH NEVINIH ZRTAVA i sve separatisticke podvale i tezne Turskih kanalizacijskih K.opiladi genocidnih srba!ZA POUKU BUDUCIH BOSNJACKIH GENERACIJA I KAO OGLEDALO SVIJETU KO SU TURSKI POTOMCI S.MRADOVI NEOPRAVDANOG NADIMKA-SRBI!!BiH JE BOSNJACKA BILA I OSTACE!
(Wellcome to Novi Sad, the capital of Vojvodina).
@smr-dim ...e rekao si maloprije jednu veliku istinu BiH je tvoja kao sto je i moja tj nasa ! I tako ce i ostati....niko niti ju je donjeo niti je moze ni odnjeti ! A kome se njeno BiH ime ne svidja ili misli da ce zivjeti u nekoj drzavi sa drugim imenom neka ide gdje misli da ce mu biti bolje ! SIKTER
kakav ustavni sud imovina je moja ostavio mi alija u amanet
lije krokodilske suze a ta imovina je davno prometovana sada se moze do sudnjeg dana odlagati ulazak u nato kao usli bi srbi al im eto ne da usdtavni sud
Kme kme, ne daju nam da se oTcepimo...
Pa on je naš čovjek.
ama kako vi bosnjaci dodika drzite na vlasti, to nigdje nema...eto vam ga, nadam se da cete jednom shvatiti
Zabrinjava koliko ste glupi. Još onaj objašnjava glasanje na Ustavnom sudu. Uhvati se stripa Zagor Tenej i to je tvoj vrhunac. Vidi se da o Ustavnom sudu, konstitutivnosti i politici učiš od popova u crkvama.
Mile, šta ima u Bosni?
De mi jse javi na, da ti ja dodjem u rebubliku mrsku da vidim koliki si mangup. Evo ti email [email protected]. Da te vidim, mangupe!
Dodik tamburas kao i obicno tambura onako kako se njemu svidja u stilu ispravno je onako kako ja mislim i hoicu. Sto naravno u vecini slucajeva je daleko od istine.
koji si ti konj