Komentari (156)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zar nisu Vanjski poslovi u nadleznosti federacije?
Haj'mo svi sjesti, olovku i gumicu u ruke, i da srocimo telegram saucesca predsjedniku Francuske. Nema druge.
Predsjednik je zaboravio da su i nas ti isti Franci sa NATO članicama bombardovali. Bar bi on trebao biti jedan od rijetkih koji drži do toga, ako već Vučićevci ne drže.
Doda ne spominje referendum usro se do izavrata,sta bi ga snaslo, hajd dodice raspisuj ....!
GENOCIDNA !!!
Svaka cast gospodine predsednice, apsolutna podrska Francuskoj! Uskoro treba skrenuti paznju Parizu i da se RS susrece sa slicnim problemom, kao i da je ove godine vec bila zrtva jednog teroristickog napada slicnih motiva sa smrtnim ishodima. Viva la France!
....i dodaj da je Rudonja u potpunosti vinovnik terorističkog ponašanja tzv RS prema svojim stanovnicima nesrpskog porijekla:)))))
sta je RS?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A odgovor ce biti: Hu iz ju? xD Iako, vjerovatno i znaju sta je RS, jer su oni i pomogli u stvaranju. Jbg jesu ili nisu stavili embargo na oruzje kad nam je najvise trebalo.
Pogledajte srbin iz C.Gore naoruzan do zuba ucestvovao u teroristickom napadu procitajte sto su jutros Njemacki mediji objavili. . .http://www.kurir.rs/planeta/naoruzan-do-zuba-crnogorac-umesan-u-napade-u-parizu-clanak-2017939
Nije Srbin i ne pise ime i prezime doticnog, dakle 99% musliman iz CG kakve veze Srbi ili Crnogorci imaju sa ISIL-om
Ko mu jeße mater i sta je on to pisao ili radio. Sto vise pricamo o njemu, sve je veci u nasoj glavi.
"Poštovani predsjedniče, izražavajući solidarnost sa francuskim narodom i ovim putem izražavam punu podršku u preuzimanju koraka u borbi protiv terorizma, a samim tim i očuvanju tekovina savremene civilizacije", poručio je predsjednik RS-a. Reče rudonja i osta živ hehheheheh naročito ovo oko civilizacije ahahahahahahahaha
oooo sta ima u supku francuskom, jel hollande jeo graha sinoc? pa krmak da ti se sta ne zalijepi kad se budes izvlacio iz rektuma
Vrlo važno, eto nema drugog posla Holand nego rudonjine gluposti čitati:)))