Komentari (234)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
joj šta vam čovjek radi- da sam političar iz FBIH i političar bilo koje zemlje bilo bi me stid da ispadam tako glup od ovog krmka ...
Nema potrebe ici na sastanak.
Kantonalne skupstine bi trebale izglasati da mup moze djelivati na prostoru RS da zadtiti integritet bih
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Prestrasno je cime se mi bavimo 2023. godine u Evropi. Zemlja papaka!
Bavimo se istim problemom kao i Ukrajina. Jesu li i oni zemlja papaka?
Još 4 dana
i krv svoju za bosnu moju. pozdrav iz svedske
"Sjedinjene Američke Države snažno podržavaju teritorijalni integritet, suverenitet"...kad god te Zapadnjaci obaspu ovakvim floskulama, kao što stalno obasipaju srednješkolca Konakovića prilikom njegovih bezbrojnih petominutnih susreta, odmah spremi zalihe za godinu dana i raspituj se gdje se ima kupiti pucaljka. Ove orvelovske fraze u prevodu glase: "Magarac bio ko se nije skrio ili pucu nije kupio."
Još 6 dana i tri sata
U BiH se neće poštovati tvoje odluke, krme debelo. Jednostavno
Koji mangup
A sila
Zašto niko živ ovoga ne pošalje da pere prozore!?
Ova dva ( 2 ) tipa ja ne podnosim. Mi Srbi se stidimo njih.
Jarane Dodo postavlja uslove i ukida uslove.Postavi ove u Federaciji kako zeli i kad zeli,Ohr je proglasio turistom i ne priznaje ih,Skupstina donikela odluku i sve njegovi i Covicevi na strateskim mjestima a vam dao da zapomazete help heljp i dao da rjesavate potrebe lqbt populacije.Prema tome on sta bude htio tako ce i biti ostale postavljene grupe u Federaciji samo moraju slusati a sad pogotovo jer imaju puno sefova koji sa njima igraju sah.
U mojoj bivsoj firmi radi 50ak rsovaca. Dati im otkaz iz FBiH pa ce oni sami skinuti dodika kad ne budu mogli platiti djetetu sok, ratu za stan pa jos kad pokuca banka na vrata da plijeni... Reciprocitet...
Sutra se Dodik hapsi . To ne mora biti ni Tužilaštvo, a ni sipa. Nema on muda dalje od BL do Laktaša. Neka vježba kositi travu po zatvoru.
Neka ga uhapsi policija u fedaraciji, pa dosta je vise ovog medjeda !!
Shmit ima li kakva kazna za Dodika , pitam za druga .
DODIK JE SRUŠIO 2 STUBA DEJTONA I SADA IDU PREGOVARATI "OTVORENIH KARATA". MOŽEMO SAMO ZAMISLITI ŠTA JE MARFI SAVJETOVAO KONAKOVIĆA DA NPR. POPUSTE OKO U. SUDA I OTPUSTE 3 STRANE SUDIJE TE DA DODIKU NAMJESTE DRŽ. IMOVINU KAKO ON ŽELI. POTOM DA ČOVIĆU DAJU N. IZBORNI ZAKON ALI I DA SRUŠE "CIK". A ONDA DA TROJKAŠI JOŠ JEDNOM SLABODOBITNO IZAĐU I KAŽU: NAPRAVILI SMO HISTORIJSKI KOMPROMIS, BIH OSTAJE U ŽIVOTU.