Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo mu noge vire iz Edroganove g.
Svako voli ,,svoga,, pretka !
@DrynskaDominacija eto i danas se za sendvič zaradilo,sada možeš lagano
Dodik veci bosnjak od Bokira
@mandolina Dodik će za dva i po sata izaći na neku ATV i reći hebes Turke braca moj, samo powerslavlje. Ne znamo njega...
Da li se osunetio Dodik onomad kad je bio u Tr
MERHABA ASKER
Dodik samo sramoti ovu drzavu , zaista papak I seljak "par excellence" , sutra ce opet biti za Ameriku samo da ostane na vlasti , mislim I BAke I Cova su tu negdje kao I "lijeve" stranke ali je ovaj stvarno za koride , unistio ekonomski RS , sve zivo pokrao , ali eto prolaze kod seljaka seljakce fore ( slikanje negdje u hodniku sa putinom ,vrijedzanje hrvata , bosnjaka I albanaca) , pljuvanje po Bosni , na kraju ce sve to iskihati obicni glasac.
dodick sa rodjakom iz turske
LIVE: Deutsche Bank staff 'sent home' as 18,000 job cuts begin - business live https://www.theguardian.com/business/live/2019/jul/08/deutsche-bank-staff-18000-job-cuts-restructuring-asia-london-business-live
Merhaba sultane nas
..... asker iz Laktaša .....
Gdje vam je brat Bakir?!! Ima li kakav brat da im kupi kartu na onom svijetu :D
Koji si ti gmaz... Pravi salamander..
Najveci problem u ovom Erdoganu vidim upravo zato sto je u toku rata ostro osudjivao zlocine u Bosni, a danas se rukuje i ugovara ugovore od vise milijardi sa onima koji otvoreno negiraju iste zlocine i genocid.
@DrynskaDominacija malo gramatiku popraviti pa pisati komentare
Pogledaj osmijeha, ponosan sto se rukuje sa sultanom. Rijedak je slucaj da kockasti makne dalje od sumske, pa mu drago..
Tako je...poselami svog rodjaka po krvi...oni su vas 500 god jahali,odnosno vas zenski spol!
Ajd papcino pred amidzom prozijevi daje BiH neodrziva ako smijes !? Vec mu liskas i ulizujes poput seoske mlade.
Svako živ voli svoje pretke ! Šta je tu čudno ?
sad bi neki lojavci radije sa šiptarima nego s braćom turcima...cccc teribl!