Komentari (117)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dok se bosnje bave grnocidom, Dodik pravi i gradi drzavu RS.
180 kermi peMzije, od čega ćete plaćati gas jadna?🤣🤣🤣🤣
Uz gusle i viškoviića a boga mi i cvijanovićku tih 180 KM se pretvori u 1800..... Krezuba dodikland sirotinja ccccc
Nije odavno bio u Rusiji.
ono kad ti genetika dodje u sukob interesa sa naguslanim "porijeklom"
Kad bibog daoda odei da se vise ovdje nikad i ne vrati.
Zivio Haradinaj!
Interesantnije je da današnji Srbi imaju u krvi najveći postotak turske krvi : altajsko-anatolski (turski) haplotip Hg2 sa ukupno 49% u krvi Srba. Oni se danas slobodno mogu nazvati po genetici pravoslavnim turcima! Sorbi imaju sa Srbima toliko kao Slovenci sa Slovacima : ništa.
hahahahahahahah kralju
nemoj tako pa i Kinezi su Srbi žute boje 🤣🤣🤣🤣🤣
Dodik papak ne nosi se svjetli sako na tamne hlače. Evo i bulevar bačanović naštelovo debelo crijevo za turski tok, odvedi ga malo u Stambol da ga Memet i Uydur isprobaju.
Dodiku netreba gas ni lepinja za ramazan. On loži gume i jede gov na
Drago mi je što Dodik govori pozitivno i afirmativno, o po njemu ''neprijateljskoj'' Turskoj, pa taman se radilo samo o metalnim cijevima...a predlažem mu da dok je u Petersburgu, pomene rusima otkrivanje spomenika onom četničiću Draži u Bileći, jer baš me zanima kako bi rusi, inače vodeći svjetski antinacisti, reagovali na otkrivanje spomenika etabliranom kolaboracionisti, i istaknutom saradniku nacista na ovim našim prelijepim prostorima balkana...
Dodik i Bake po doručak smažu po go vno
Evo ja srbima ću da pustim gasa punu sobu. I TO DŽABA.
opet će dovesti nekog "investitora" koji će za godinu dana otići iz RS-a sa par miliona dolara.
@BulevarApisha ne mora gasovod otići. Plin se samo zavrne.
Dodik za doručak smaže go vno
Ne možeš Srbima ništa imaju i Rusiju i Erdogana uz sebe. Svi smo vidjeli Bakira kao stoji po strani i ne progovara niti jednu riječ dok se Erdogan sa Srbima dogovara. Nitko se ne treba čuditi. Ako nemaš političku moć, onda te ni tvoj ne vidi. A svi smo mislili turska nas brani. Kad ono rusi.
Ovaj misli da će ga Putin sačuvati na slobodi . Ne bih se kladio.