Komentari (514)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
yebe krmak ne vadi
Trpeljiv neki svet.
Da li su mediji advokati SDA ?
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
A i i ćilićni Čović ćete odlučivati u ime Bošnjaka... dobro si to skontao...
E,taj film neces gledati,Bakiru je mmf i bog i caba,sve drugo ok ali zaduzenje mora biti
@PokretacPromjene2 Nije Agencija za bankarstvo, nego Agencija za osiguranje depozita, ali si u pravu, ako neće Agenciju za bankarstvo na državnom nivou, onda ni Agencija sa osiguranje depozita ne treba da bude, pa neka RS spašava propale banke u tom entitetu
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Aj nekako , sto ebe Alijinog malog i bratju ..ali nije zgodno sto ih tjera da ga oralno zadovoljavaju..greota pravo.. Jba, sta cu , kad sam razaljiv .
Ucjenjuje SDA / pa i HDZ/ i samo pomaže ljevici da se presabere do 2018-te! Super. Tako biva kada si svakolikoj stisci i neviđenju izlaska iz situacije. Izlaz odcjepljenje?!?!
Samo da SDA na celu sa Izedbegovicem ne moli za pare wwefa ,sve bi se to za 2 godine promjenilo,da se smanji budjet za kantone upola nebi dodik se mogo kurciti kako on hoce i prijatelj mu covic.Svibi oni otisli trbuhom za kruhom sto srbijicu sto hrvaticu pa dalje u Evropicu.Policiji i penzijonerima obezbjediti penzije FBiH,a ovim uhljebima smanjiti plate pa ce se sami snalaziti.
Nema Bakir više takata ni mački da kaže pis. Sada, danas je u još goroj situaciji. Tako biva; ko god sa đavolom tikve sadi - o glavu mu se razbijaju! Mora što prije da vidi da mi je svić odgorjela / i njegovima sa poljinskih mindera/ i da se potrudi da abdicira što pije može!
Samo da SDA na celu sa Izedbegovicem ne moli za pare wwefa ,sve bi se to za 2 godine promjenilo,da se smanji budjet za kantone upola nebi dodik se mogo kurciti kako on hoce i prijatelj mu covic.Svibi oni otisli trbuhom za kruhom sto srbijicu sto hrvaticu pa dalje u Evropicu.Policiji i penzijonerima obezbjediti penzije FBiH,a ovim uhljebima smanjiti plate pa ce se sami snalaziti.
Mile na Evrooovizijuuu
Oprez, vaskrsli balkanski kasapin i krivousni
Ne može se je6enim prijedlogom dvojice čobana mijenjati Ustavni Sud jedne države, džabe se palite đikani! Potrebno je promijeniti Ustav BiH, odnosno stisnuti muda i raspakovati Dejton. Nije problem Rudonja, de raspakuj, samo budi spreman na još koju izmjenu. Usput uvodimo jedan čovjek - jedan glas, pa ti vidi. Ima da vam biramo PreCedniKe do groba. Srpski član, Jovan Divjak! Hrvatski član, Dragan Vikić Bošnjački član, Atif Dudaković Bujrum Rudonja!!!
Usput, STRANE SUDIJE su postavljene na insistiranje Radovana Karadžića lično! Momčilo Krajišnik je bojkotovao funkciju člana predsjedništva dok se isti nisu imenovali, navodno ga bilo strah preglasavanja. Materešine vam četničke, mitomanske je6em!
MOZES POPUSITI KU..C DODO KRMAK IMA DA ZIVIS U BH DO SMRTI I DA SLUSAS KAKO SI I DO SADA A OVA SELJACKA POLITIKA SAMO MOZES SVOJIMA PRISTASAMA PRODAVAT A I SRBI TE VEC PROVALJUJU KRMAK VALJA NA SUDDDDD I ODGOVARATI ZA PLJACKU
ja sam se nadao zadnje dvije-tri godine da ce se pojaviti lik koji ce uzet policiju pod kontrolu i uhapsit i dodika i bakira i covica i uspostavit unitarnu drzavu, jer bosna moze funkcionisat i opstat samo na taj nacin...ali vidim da od toga nema nista i to je to, to je ono sto narod bosne zna, a time i zasluzuje..taj najavljeni referendum o otcjepljenju 2018. Ima evo fore jos godinu da policija napravi puc i spasi drzavu....
ali koja crna policija..kad pogledas.
Dodik je pobijedio sve nas i Bosnu...ne morate vise o njemu ni pisati. Ljigo je srusio drzavu..cekamo da se i zvanicno razjebe na komadice.
@hamdibeg1 nadaj se ti beze, imas jos evo tacno godinu do referenduma.
Jesu i napravili s*anje sa ukidanjem Dana RS. Bila je to cista provokacija. Nista dobro nije donijelo. Mi slavimo 9. Januar i to je fakt.
Prvo - najebali ti se svi psi svijeta te serbaljske bolesne fmilije za 9. januar. Odluka o unistenju te genocidne tvorevine treba biti donesena takodje 9. janura. Pa cemo onda zajedno slaviti taj 9. januar: Mi u Bosni kao dan unistenja genocidne tvrevine, a vi Serbalji koji prezivite mozete slaviti taj dan u Serbiji.
VRIJEME JE ZA BOSANSKI ODGOVOR ! Mislim da će se ovaj (zločinački) poduhvat završiti izbacivanjem Fahre i ubacivanjem SDPa već polovinom naredne godine. Nakon toga nek se Dragan ne pita ko mu je kriv. Kad se izbace aduti onda se izbace svi. Ne može Kolinda i SDP optuživati za islamski TERORIZAM :))
moj frka ti jos uvijek motas neku politiku... Nema vise politike 2018 je referendum.
zalosno je to, ali tako je zahvaljujuci samozvanoj kraljevini izetbegovica.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Gaziiiiiiiiii Islamske teroriste sjeme im se zatrlo terorističko vehabijsko samo gazi i oštro sa islamskim govnima hihihihihihi
Koje jaro pa zar ti voliš Islamske Teroriste ?
@EmirSSuljagicspahic , imbecil je samo iskren. Za njega je sve sto ne nosi kriz sve sami islamist i vehebija. Mrznja prema Bosni i svemu bosanskom je takva da imbecil permanentno zivi u teskim tarumama jer ta Bosna i pored svih njegovih snova i zelja za njeno unistenje evo jos uvijek postoji. A ti si mu slican kao jaje jajetu ali izigravas dvorsku ludu.
samo polako kad mu istekne mandat dijeliće apartman Sanaderom.
@Integrator , mislis da je roditelju drago kad rodi hendikepirano dijete... kao sto je pc ?!
@Integrator , hajd ne prdi bogati ...gledam utakmicu , nemam vremena za tvoje " pikanterije i konstrukcije " .
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Dok se političari prepucavaju ko je jači, ko ima više testosterona a pri tome i potpiruju nacionalizam i ekstremizam u ovoj zemlji, obični ljudi pokušavaju sastaviti kraj sa krajem... Omladina ide, radna mjesta nestaju a ovi "bikovi" se samo bodu rogovima i pušu kroz nozdrve koliko ko jače može. Jedni bi da dijele a drugi nedaju.. i tako se vrtimo u krug.. Ja čvrsto vjerujem da je ovo uvertira u nešto novo, neko bolje sutra i da će zdrav razum ipak pobijediti...
:) Dobro, dobio si plus za ovaj odgovor... ja ipak mislim da se prepucavaju previše, troše energiju na nepotrebne stvari.."ako on ovako, ja ću onda ovako" i slične izajave...suma sumarum nama je ipak svima zajedno živjeti
@nemoramjanista : Haahaa, možda... a da i ti nisi malo gucnuo :)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)