Komentari (299)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da zna kulturnije tako bi i odgovorio, sta ces, kakav predsjednik takav narod.
Treba mu reći da vrati krmku glavu, sramota.
bosnjaci su strasno glupavi...nije ni cudno sto srbima sluze za sprdacinu :)))....jedino sto vam priznajem da ste eksperti za terorizam i hao u svjetu :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
hahahahahahahahahahahaha odlican predstavnik djikana
I to je predsjednik MANJEG entiteta. Vokabular SOČAN, KAFANSKI , čobanski..... samo napijed. Uzeli ste pola države u kojoj su živjeli muslimani i OTELI im sve!!!!!!
Ko mu je izvadio jabuku iz usta?????????
ti si samo jedan obični baja koji ni kulturu dijaliga nije savladao a kamoli da vodi politiku rođen si za švercara i trgovca, dao si zakletvu nosiš pasoš bosne i hercegovine trošiš pare km puniš budzet i uprave bih blago majci koja te okotila bolje da je okotila kamen al fakat nije ona znala da ćeš biti takva budala inace bi te zavezala u svinjac.
TFC-Vidis da ste na istom nivo? Samo sto on uziva i hapa a sta ti stave!!!
kako ovi bošnjaci nikako da shvate,da je republika srpska garant jedinstvene bosne,osporavajući rs osporavaju dejtonsku bih,kako muslimani misle da su se borili za pravu stvar tako misle i srbi,kako su muslimani ginuli na kućnom pragu tako su ginuli i srbi,kako bošnajci ne mogu da shvate da ne mogu nametati praznike hrvatima i srbima,da valdaju hrišćanima,samo bošnajci održavaju na dodika na vlasti,i idu mu na ruku,bošnjaci imaju sarajevo,zenicu ,tuzlu, a dodik ima kalinovik ,čajniče,han pijesak,ako ne možete da podnesete postojanje rs,jedini način je TEKBIR
sve one koji brane predsednika manjeg BH entiteta, moraju da imaju na umu da je svaka ovakva izjava i nedajbože neki samostalni čin manjeg entiteta direktno poništavanje potpisa Srbije na Opći okvirni mirovni sporazum u BiH i defacto vraćanje na stanje prekida vatre prije potpisivanja sporazuma i dejure ratno stanje između BiH i Srbije.
110kg svinjskog mesa, izjava decenije.
E mile bas si na nivou! Za stupske pijace dusu dao!!!
On vas i zamišlja kao na Stupu, zato vas i jebe ovako...
Dodik u stilu " rumenog seljačića koji čuva ovčice iz 3 pm " kao i obično .... dokad ćemo morat slušat ispade ovog majmuna , ajd sto bruka sebe , bruka citavu zemlju ??? aloooo konjino ponašaj se u skladu duznosti koju obnasas i postivaj institucije države koja ti daje plaću
Pa čitava RS i pola BiH se ne identifikuje s BiH pa nikome nije palo napamet da ukine BiH", rekao je Dodik. -------------- Dodik ovde kenja zesce!!! Sa BiH se indentifikuje samo 22% trokutistana,.....tj ne indentifikuje se sa PiH cijelih 78%
da,ali bih je međunarodno priznata država a entiteti su pod prisilom potpisani u deytonu,ima tu velike razlike
medjunarodno je priznata i RS jaro moj ta vrata o kojim pricas druskane,..se njisu o oba smjera
ma daj,hapsi govno,šta toliko oko njega obigravate?imaju zakonski osnovi da se zatvori pa zatvorite ga
Sramoti i sebe i BiH. Negativnosti njegovog ponasanja i djelovanja najvise osjete ovi u RSu.....
u mektebu su me ucili da je komsija svetinja, pa et zato moram....
Svak na svoj kurac neka sjedne jbm vas usta nacionalisticka
Ma ko mu sta moze . Sprda se sa ovom drzavom ako se ovo uopste moze tako i nazvati " drzavom " te njenim institucijama . Jede zivce drugim , nebira rijeci a opet ga i za to zaboli . Zalosno ali istinito. Koristi uvijek iste nacine medijske promocije tako i kupi kajmak na izborima , ovom pricom skrece paznju sa bitnih stvari i problema te zahvaljujuci njemu to i pogoduje također i ovim ovdje u federaciji kao toboze zastitnicima ove drzave kao ono neki domoljubi a stanovnistvo im ziva bijeda i jad.
"Legalista" , sa njim se lahko dogovorit , ti argument on gusle i sve ti bide jasno k'o dan....