Komentari (324)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poludio lik jbte.
Jeste da je ovo vjerovatno pocetak nikad brutalnije predizborne kampanje, ali za svaki slucaj traktoristi treba dati sapun da se okupa, jer smrdi do Moskve, odakle krade rijeci Vladimira Zirinovskog.
Vodi nas u rat sigurno
PRIKAŽI ODGOVORE (19)
Voli Srbadija ovakve primate.
Paddy je bio govno, a ko misli da nije govno mu.
Ama ti si govno. Svi oko tebe to pričaju ali kriju od tebe.
Dodo provaljen od cijelog svijeta pa i od vlastitih srba pa mu to tesko pada i totalno gubi kontrolu. Ovo ti je pravi raspad kriminalnog sistema kojeg je sam sagradio. Srecom, neka narod malo zraka dobije.
Dodo..hebat ce te Englezi samo toga nisi svjestan ili ?...mozda jesi!
divlji vepar
Ajmo novinari istraživaći nađite sve izjave Dodika u ono vrijeme dok je Ashdown bio živ. Dok je bio visoki predstavnik pokojni Paddy Ashdown nije se muha čula u RSu čak je neke i smjenio sa pozicija ,stvarno je Dodik sada pretjerao i što ovo nije govorio dok je Paddy bio živ? Pa zato što se slagao sa njim tada.Ovo je licjemerno od Dodika.
Sluga severnog medveda, juzni medved, uporno ce traziti guzici cepa, i napkon u prolece 2022 naci i dobit ce GA, u guzicu cep.
Cim ovako prica bez ikakvog filtera vidi se da je puk'o k'o kokica. Svjestan je i sam da mu se blizi kraj pa hoce maksimalno da zakomplikuje situaciju
joj glupog li komentara. imas li sta pametno reci?
Pa šta?
Kada pomisliš da ne može niže pasti, on ti dokaže da može. Udri i po mrtvim Milorade! Pokaži koliki si nečovjek.
Fuj ko predstavlja srpski narod u BiH. Jad i čemer!!!
joj glupog li komentara. imas li sta pametno reci?
Ovo ce se samo negativno reflektovati na stanovnistvo u RS-u i na firme iz RS-a. Prvo na banke iz RS-a, a onda i na ostale firme. Istura dzilkos SVE ispred sebe, samo da bi sebe sacuvao. Da podsjetimo: Kako je kupio vilu na Dedinju, nije prilazao porijeklo novca, a kredit za vilu je digao godinu dana kasnije?
JaooOOOJ Ako je to FAŠIZAM, i ako je Dodik fašista, ja sam već trebao prije 3 minute da izvšrim samoubistvo u bunkeru, a ovu svoju Evu Braun da pošaljem kod matere na spavanje znate li vi sa klixa šta je fašizam, de ako se dere Dodule nek se dere argumentovano, fašizam je momentalna politička direktna akcija protiv bilo koga koji smeta tebi kao fašističkom lideru, on da je fašista poslao bi batinaše da zapale makar nešto po liniji...nema fašizma bez sile, krvi i vatre.
Dodik je smrad i govno seljacina
kotromanic je srpsko prezime. joj jesi glup hahahhaha
Pas dobio bjesnilo. Oprez!!!
Paddy je imao damu. Ovi iz EU su obicni bezkicmenjaci.