Komentari (147)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za tebe znamo da nisi dobra osoba. U Sarajevu mi takve zovemo, papak, gedžo, seljačina, sirovina. Mislim da te riječ papak nabolje opisuje.
Schmidt radi u dogovoru sa Vucicem, Plenkovicem, Milanovicem, Dodikom, kamenjarskim Srbima…….da se Dodik odrzi na vlasti, da se izmjeni Izborni zakon, to jest da se napravi nekakav vid entiteta za kamenjarske Srbe
zaboravio si pridjev koji najbolje opisuje Mileta.Seoski KRKAN!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Neprikosnoveni kralj Klixa, vise ga ima no u RS medijima, Mile, kralj, legenda, jedini. 😁
Reče dobri pošteni pravoslavni bošnjo
Svako malo čujem kako nema potrebe da se bilo ko sa strane miješa u pitanja vezana za BiH,pa druže da znate da vodite državu niko se ne bi usudio da petlja… ,svako malo negdje idu po savjete kolega Bake i on.Ne znate da radite posao i tako već decenijama ,šta nije jasno
Lopove, vrati ukradene pare, preduzeća i nekretnine.
Ako nisi mislioc poput Srbina tada si njihov neprijatelj . Kaze ja osvojijo glasove reci nam postotak koliko je glasaca izaaslo na glasanje od cirka 800 000 hiljada pravoslavnih Bosnjaka u Bosni, E sad krkane iz vukojebine Bakinci reci koliko su dobili zeleni u Njemackoj glasova /vise nego sto ima pravoslavaca u Bosni i Srbiji/ Kad spomenes ime Annalena,ustani krkane. Tvoja mati da je postena ne bi rodila neandrtalca.
@Jerko Bulazniš, od kud pa sad to "Pravoslavni Bošnjak"? Jel' to još jedna podvala u nizu "građanske države"! A "krkanstvo" se najbolje ispoljava ličnim akcijama (postovima), ali i pored toga ja vjerujem da je tvoja poštena!
Opet laze.
Koji zivot jarane , prezivljavanje se to zove.Ko hoće zivot bjezi od vas ko mis od zmije.
Njegova mišljenja i intervjui nisu više relevantni. On je rekao svoje. I ide na smetljište istorije kao njegovi prethodnici,milom ili silom. Izabrao je stranu i ide dok ne potroši zadnjeg Srbina. Neka ide do kraja,karte su bačene i vidjećemo ko ima više džokera. Mile, sretno ti bilo! Znaš dobro da nema povratka! Sve ili ništa! Čuvaj se agenata velike sile.
hej ljudi jos malo pa ce dodo uvesti i striktnu zabranu i kaznjavanje losih komentara. mislim da bi mi svi trebali malo stat na loptu, ipak je dodik u pravu. pa eto da stanemo, tj. krenemo, nastavljajte sa komentarima. dodo bemje ti rod i porod sumski
Izjava Senada Hadzifejzovica da on namjerno daje medijski prostor ratnim zlocincima i da bi rado ustpio prostor Karadzicu je odraz prodane duse koja bi zbog povecanja profirta prodala drzavu
Sta vam nije jasno
Dodo i ptice na grani znaju sve o tebi,nadam se da ces shvatiti,sta radis,ali ce ti biti kasno...hapsana te jedino spasava.
E Bosno moja na šta si spala da ti rudonja sa 13% brani ustav
Jel’ ovaj akrap stvarno ne shvata da Ustav BiH nije uklesan u kamen nego da predvidja promjene kroz Parlamentarnu skupštinu? Ne radi se tu samo o transferu neophodnih nadležnosti sa nižeg nivoa vlasti na državu nego i obrnuto. Kome palamudi da on čuva Ustav? Misli li da je kompletan svijet glup kao njegovi glasači.
Kojih 60 procenta glasalo za tebe? Lažeš ko magarac iz Bakinaca. Još je gore jer upoređuješ sebe, seljačinu, sa damom. I najgore je što si sve laži upetljao Rusiju. Stiže ti račun odmah iza praznika!
Alejalipa92,on ne laze 30%je gladalo za njega a 30%glasova je pokrao,taman 60%.