Komentari (129)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A sto se oni sastaju da nisu u vezi
Covic , srpski potrcko ...
Žali se Perica mami: – Zali se dodo zeni kako svi kažu da ima veliku glavu! A zena će: – Nemaš, dragi . Nego, uzmi kapu i donesi pola vrece krompira iz podrumaD:D:D:D
Želiš da nađeš ženu za jednu noć? Dobrodošli ==> www.Marsoni.ga
Svima vam u redakciji mame i seke u duetu iskljucivo zbog brisanja komentara
Cvetković-Maček
Tudžman-Milosević, Boban-Karadžić, čović -Dodik uzp pobratimi.
Dva vozaca malo jaca, sjede iza upravljaca.... 😀😀😀😀😀
Ko se sastaje u Stočnom Sarajevu, pa logično je
"Okolnosti u kojima je Bosanska Posavina izgubljena označile su trenutak u kojem su vođenje hrvatske politike potpuno preuzeli hercegovački kadrovi, odnosno kadrovi ministra obrane Gojka Šuška. Samo godinu dana poslije zbog nastavka takve politike prema Bosni i Hercegovini došlo je do najvećeg sukoba unutar HDZ-a, kojeg su napustili Stipe Mesić i Josip Manolić."
"Komisija spominje i nejasnu ulogu generala Praljka, Šuškova pomoćnika u to vrijeme, koji je u Posavinu dolazio i vodio postrojbe bez ikakvih saznanja viših zapovjedništava, a svjedoci su tvrdili da su, kad se Praljak pojavljivao na terenu, stalno nastajali problemi i povećavao se gubitak teritorija. ....."
Ko je prodao Posavinu....a ko prodaje ostatak gdje su živjeli Hrvati...nastavak osovine Boban-Karadžić
Svi ćemo nestati a BiH je VJEČNA! Jedna si jedina, moja domovina jedna si jedina, moja otadžbina. Da te volim nego zna drafga moja Be i Ha :)
Mali Covic iz reda OSTALIH hahahahha
Tu se priča o bejha završava!
@sda1970bgd jbg gotovo nema više... ostavićemo ih malo tamo kod babe čisto da budu hrvatsko cvijeće, možda 5%. ovaj rezervat od 17% se ipak zatvara. jbg mora tako.
Eto koja ste vi vlasi ggovna ! Hrvatska je priznala Kosovo, ali i dalje vi sa njihovim satelitima sastančite, dogovarate da dijelite tuđe ! Sutra kad vam hrvati uzmu Vojvodinu, a hoće sigurno, vi svalite na muslimane u BiH !
Uteram i vma i njima ....usmrdili ste ovaj portal sa Dodikom i ostalom marvom