Komentari (187)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma to je on samo obriso usta, najeo se masnog bureka na inauguraciji pa se zaprljo
@ThisIsSpartaaaaaaa ''bravo, brise usta od sperme... duvao ga bosnjama'' Au jbt kakvi kompleksi i mašta. Čovek rati u Bosni šta god poželi, priča šta želi i niko mu ništa ne može i sad kao on duva Bošnjacima. Kakvi paćenici hahaha
i sad pročitajte malo što pišete i razmislite.... tko ovoj državi ne da mira? rat je prošao davno, zločinici su bili ogromni i to sve zbog nagomilane mržnje prije toga. sada gomilate opet mržnju umjesto da prihvatite jednom i zauvijek: Bosne i Hercegovine će u ovom obliku biti samo ako prihvatite Srbe kao Srbe i Hrvate kao Hrvate u njoj. Znam, bilo bi lijepo ali nema ništa od samo vaše Bosne i to onakve kakvu samo vi hoćete. Nema. Alo. Nema.
Prihvatamo i Srbe i Hrvate. Ne prihvatamo Srbe koji RS zele za drzavu, Hrvate koji zele Herceg Bosnu, i ne prihvatamo nikoga tko slavi ratne zlocince. Cim i vi to shvatite, svima ce biti bolje.
za rat su uvijek svi krivi...neki prije a neki to nadoknade u ratu. svejdeno. svi smo i dobri i govna. samo treba jednom pokazati obraz i prestati sijati mržnju i mijenjati nepromjenjivo. ovo je realnost. ili skupa ili nema Bosne. mater mu, valjda nije to teško uvidjeti.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
e evo originalne slike https://i.imgur.com/go2ngUp.jpg ova na kliksu je fake. Nadam se da ce se svidjeti dodikoljupcima hahahaha
Uzalud veslas nema te tebras
Da je blize da straznjicu obrisrm sa njom😆😆😆
Obris'o karmin...
Dosao u Sarajevo i polozio zakletvu Bosni i Hercegovini.
I popishao se djikanima po kockastim glavama.
hahahaha patetika i populizam = krezubi slamari u ekstazi
Nebitan lik skroz
dodo fetiš čudnih ljubavi ima
Neka mene poljubi u glavić, poserem mu se na zastavu
De šta Vam je. Jeo cojk cevape kod Ferhatovica a nestalo salveta.
De šta Vam je. Jeo cojk cevape kod Ferhatovica a nestalo salveta.
nema cvaraka u sarajevu pa jede zastavu prethodno namascenu kaze jedan lik blizak dodiku .. eheheh😁
Tayson, svi su jeli čvarke prije rata u sarajevu, što ih sad nema i to nešto govori...multietnički grad...ha...ha
Tayson, svi su jeli čvarke prije rata u sarajevu, što ih sad nema i to nešto govori...multietnički grad...ha...ha
Ovo je jel vjest. Hahahahahahah neka se balje malo pale
Bolje da si Šefika poljubio u guzicu,već taj”otarak”
Poljubio si taj tariguz ali u svom kabinetu. Na inaouguraciji je vala nigdje ne vidje