Komentari (308)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosnjaci su domocilan narod tacka. NE MIJESAJ NAS SA AFROAZIJATIMA.
Fasista i genocidas
Vidjet cete da ce mi Klix obrisat ovaj komentar.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Meni žao normalnih Srba. Dragi normalni Srbi mi vas razumijemo i ne okrivljujemo i ne svrstavamo sa Miloradom. Ovakve stvari nisu više ni za zatvora neko mu treba staviti ludačku košulju i dati lijekove za smirenje.
Hvala ♥️
A šta je slagao? Bohšnje koji su tu braću po veri primili npr u Krajini, se svaki dan žale na te "izbeglice".
Pošto tužilaštvo ništa ne radi, ja se fašisti Dodiku nahebem matere onako SIMBOLIČNO
Hajde mudonja krenite sa akcijom vise ,samo baljezgas!!!! Hajde da ti j... majkuu
Rekao je i Bake da se ne brine za BiH dok su dzamije pune..tacno sam ocekivao ovako nesto od Rudonje kao inat na Bakirovu izrecenu glupost.
Niti vijagra vam nemoze pomoci, jedino da vas berbo osuneti, mozda bi tada popravili vasu populaciju.. Zna se ko je najpotentniji I ko moze praviti djecu koja ce ako Bog da vladati cijelom Evropom.. MasAllah..
Sta ce, valja mu se negdje sakriti.
Vidite li vi muslimani da nikad dok je Dodika i Srba nećete imati državu?! Vi ste neustavna kategorija, polunacija u nastajanju, jedina država na svijetu kojoj se ime nacije razlikuje od imena jezika kojim se služi, zastavu vam je nacrtao Visoki predstavnik, himnu su vam sklepali (na vrat, na nos) da se ne zvižduće, ime nacije vam je klasična podvala i falsifikat (kao, uostalom i epitaf na Povelji Kulina bana [p.s titulu ban, ima samo jedan narod s ovih prostora].
ma da , sigurno amerikanci se sluze americkim jezikom a brazilci brazilskim jezikom.
ne znam zasto poklanjate toliko paznje tom covjeku
Bolestan um,bolestan čovjek….upucaj se kretenu!
A ljudine i pisma i stila i price....pa zar nema kraja njegovim nebulozama? Tako mi Boga mislim da on sam sebi priziva bijedu na glavu. Ovakve izjave, u sred Evrope i svijeta, pa H.co je bio mala beba za njega.
Fašističko govno. Isti je kao.Karadžć i Mladić i isto će završiti kao oni na smetljištu istorije.
Ostao đubre do kraja
Dodo vi ste se davno obnovili nehrišćanskom vjerom kad su bili Turci i prvi put vam za uzvrat dali državu.Institut iz Švedske pomoću DNK-a analize ustanovili da su u Srbiji 68% srba imaju gene Turaka.. Bolje je da čitaš istoriju i pratiš vijesti pa nebi svašta lupetao.
Otac vas hebo i jednog i drugog fašistički da vas hebo..
Vidi Rudonje posta hriscanin veliki 😁