Komentari (245)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahahhahaah komsic unjeo dzaferagi rakiju
Jedi vnago tvore.
Uzpejac, Šta god ljiljan da uradi mi mu halalimo jer nas je zadužio u ratu da mu se nikad ne možemo odužiti. Ako ništa birat ćemo ga dok je živ kao najboljeg hrvata.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Ne vadi ga covjek 😂
Sejdo pije na radnom mjestu srpsku rakiju, ništa novo!
Ne slažem se sa ovim međedom u mnogim stvarima ali ovdje je u pravu za Borenovića koji hoće da skrene pažnju sa važnijih problema, u pitanju je obično spinovanje.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
HAHAHHAHAHAHAHHAHAHA KOJA VIJEST JA SE PISHAM OD SMIJEHA HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHA
Blago vama našopali ste para za unučad,ni brige ni pameti,,,, sta ce narod ????
Pričajte vi šta hoćete, al zapad i svijet samo čuju da "on ne želi rat, da ne želi sukobe, da nikom nije ni na pameti ništa od toga".. i to njima odzvanja u ušima. Zato i ne reaguju. Pravi žrtvu od sebe. Dok s druge strane samo idu spinovi kako se neće ništa dati bez rata, nekakvi se plakati lijepe...Dodik je totalni bilde i fašista, ali glumljenje žrtve radi maestralno sad.
Oni se izdrkavaju po institucijama a ovaj narod bleji 😅 i treba tako trebaju pravit cajku svakog ponedjeljka ha ja😉 zivio Miki 🥃
pa u sekularnoj drzavi se u radno vrijeme i ne bi trebalo oldaziti na molitvu. Nije samo Dzuma, nego i ocito da se radnicima mora omoguciti da upraznjavaju i ostale dnevne molitve u toku radnog vremena kao i dati im placeno odsustvo za odlazaka na Hadz. To je nemoguce. Znaci u sredinama gdje je Bosnjacka vecina, mozes zatvoriti ducan, kao u Saudijskoj Arabiji.
Zreo za jagomira
Ma vi ste svi naograisali od reda.
Možda su jasmini nazdravljali
Sve samo zaboravi respiratore kisik, lopovluk, a narodu ko faka mater...pleme vam vaše
dodik smrad obicni
Ajd što ruše državu, ali što to još rade uz rakiju :D
Komso preferira vinjak
REVOLUCIJA, UJEDNINIT, OBORIT, POBOLJŠAT DEJTON.
BiH treba rasturiti, ionako se ova 3 naroda nikada nece moci sloziti ili dogovoriti po bilo kom pitanju
Narod nikad gladniji nikad siromašniji nikad nas manje nije bilo nikad veće cijene nisu bile a pazite ove naše Vlasti ovo su oni isti koji pred izbore trče od grada do grada i gledaju nas u oči i obećavaju da će činiti sve za nas, pogledajte kako se harmonikaš plaća našim parama, službenim autom se ide po njega, alkohol se kupuje našim parama oni piju i zajebavaju se dok naša djeca odlaze u strane zemlje da bi mogli imati normalan život,
jel ovo više normalno i dokad ćemo mi biti samo posmatrači rade nam o životima, bijedu od nas napravili a oni milijarderi i još nam se smiju u facu
Kad bi ja dosao na posao sa hormonikasima i poceo pit rakiju na poslu, odma bi dobio otkaz. Jedini je problem sto tebe ne mere niko da otpusti. I da si se posrao tamo, pitao bi u cemu je problem. Kako da to ne moze?
Sejdo izofiran