Komentari (136)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
1991 - Srbija do Tokija... a few years later...... Srbija do Kosova.....
@TrebinjeNikadJace7 Ja nisam musliman, a kada su se muslimani pokusali da se pozabave svojom avliom desilo se: milosevic-kmecanje-NATO-ARBIHSTOP-banjaluka doo not run.......
@TrebinjeNikadJace7 Nije jer da je bilo ne bi rat trajao 4 godine, da i malo logike imas to bi povezao. Bacili su par bombi jer niste htjeli deblokirat Sarajevo nakon sporazuma i to je sve. Naravno da je u srpskoj mitomaniji ova verzija: ARBIH sa punom podrskom NATO alijanse je konstantno 4 godine bombardovala i napadala polozaje srpske vosjke i uprkos tome slavna srpska armija se odbranila. 500 NATO aviona je svakog trenutka tuklo Banja luku ali mi smo nebeski narod.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Kad' kaže "zajedničke institucije", odma osip dobije. Mile, debilu, to su institucije BOSNE i HERCEGOVINE, a ne zajedničke.
Ispade sada predsjedavajući zajedničkih institucija. Kakav kreten
Gdje si ti meni zakonodavac...pa prvo šta si uradio u predsjedništvu jeste kršenje nekoliko zakona😂😂😂Hebe lud zbunjenog...šta reći, kakvog predsjednika imamo nije ni čudo kako nam je!
Kao sto napisah pa KLJIX smrde izbrisase.... Samar from right side by Komsic and then samar from left side by Dzaferovic...miletu traktoristi otekla glava od samaranja a samaranje tek pocelo....samo tako mozemo sa chetnicima!!! Kako su radili snad i hdz godinama...sad narednih 8 god smaranje dok mu glava ne otpadne 😂
Uuffff imaceś ti mnogo da objasniś u Brüsselex
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==>> www.XXDate.club
laktasenko se jos uvjek selektivno poziva na zakon tj. kad mu odgovara jadnik misli da je jos uvjek kod krezavih slamara hahahahaha tu gdje si sad nema satora i brlje na koje su krezavi djiksoni navikli i kako rjesavas probleme u tzv pc, ovdje te ne hebe niko ni 2% i sto prije to skontas bice ti bolje.
Ti si sve objasnio dosadasnjim izjavama i ponasanjem tako da i jednu ne progovoris njima je sce jasno samo kad te vide
Prvo im objasni kako si pristao biti na celu drzave koju ne volis i ne priznajes !prc prc prc
https://www.face.ba/vijesti/najnovije/moze-li-bolje-srbi-su-vladali-egiptom-evropa-nastala-raspadom-velike-srbije-video/6648?fbclid=IwAR3YMJPmAod0NxxfogBh1jvfl-gTPf6czigPp_iaZFeg-WIEILekL7Z0cCQ Može li ‘bolje’: “Srbi su vladali Egiptom” “Evropa nastala raspadom velike Srbije” U emisiji “Goli život” koju vodi i uređuje Milomir Marić gost je bio profesor Deretić 19. 01. 2019. u 10:22 https://www.youtube.com/watch?v=gz7mUhEpa-0 Aferim nebeski narode
Dodik se mijenja.. Postaje kao i svi ostali clanovi predsjednistva do sada
Milojko ti se niceg ne sjecas, a kamoli da nekom nesto moras objasnit!!!!BOSNA PRVO U NATO,A ONDA EU!! Cica mica gotova je prica! !!!!
Ti si taj koji ne poštuje zakone, tako da nisi kompetentan da pričaš o tome
Aleksandar Vucic smatra da je članstvo BiH u EU integracijama ključno za stabilnost države BiH i mir u regionu te eliminisanje destruktivne ratne velikosrpske politike očito podržane od strane aktuelnog predsjednika Ruske Federacije Putina - navodi se u saopćenju Srbijanskog predsjednikaInformer.rs/Pink.rs | 20. 01. 2019. AddThis Sharing Buttons
Objasni ti sto si na crnoj listi USA!
zasto se nijedan politicar ne osvrne na ustavi, svi teze ka nekakvim protivustavnim zakonima!
Nermin Nikšić je izdajnik SDP-a, demokratije i svega što je građanske orijentacije. Koalicijom sa kriminalnom SDA je od SDP-a napravio Islamističko radikalnu stranku. SDP-ovci, građani Bošnjaci, Srbi, Hrvati i ostali ne dozvolite uništavanje Bosne i Hercegovine koalicikom sa lopovskom SDA.