Komentari (261)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A Amer nas zaustavio '95 :))) Ovaj covjek je neizmijerno glup. Uvalice vas u belaj samo takav zarad licnih interesa, i neka ce.
a narod glup, vjeruje mu, kao i bakiru
Sprda se Mile sa svima a svijet gleda
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
Nek ste vi uhapsili dva mladica koji su ostetili spomen plocu ratnom zlocincu,a neka niste dosad uhapsili Dodika, koji je lopov i kriminalac i ekstremista secesionista!
Koji si ti Dodo tokmak i topuz zar nisi sam pjevo Velika je Amerika ima da te dobro barnu a nama godra pravo
Ko god kaže de je rs.morala biti potpisana u Dejtonu on je izdajnik.
Pa jesu ali ne veci od srba
"Ali, i ako se to ne desi za mog života" svi mi cemo zivjeti u bijedi zbog tog tvog sna. Ujedinjeni svi, srbi, hrvati i bosnjaci. Nasi roditelji, mi i nasa djeca svi zivimo u bijedi. Drago mi je cuti Dodik da i ti nemas neki komfor.
Ma Brcko je nase ne sekirajte se vise.Kakav bolan jadovan mile i ostala bratija.Jasno je njemu i njima ko dan nego iz straha oni laju jer gube se ko nalazi.Hahahah.Kakva bolan dodon i bakraci ne smije on nista
Ma koja republika vi ste entitet u sklopu nezavisne Bosne i Hercegovine.Bolje ti je objasni narodu šta si klapio nego da ovdje skrećeš sa teme i zavađaš nas na naci osnovi.
Amerika = osmansko carstvo
stvarno se ovaj seljo samo sramoti
Kako može održati svečanu akademiju u Distriktu Brčko,šta radi Tužilaštvo i Sipa, zašto ga ne uhapsi ? Sve treba rastjerati.
Jesam i ja budala kad sebi dopustio da ovo čitam.
Kažite tom seljaku šta znači DISTRIKT teritorija. Dosta je laganja.
Dodik, medunardno priznanje je dvosmijerna ulica, najprije medju prvim komsijama, a onda medju drugima. Drugo, kome ces ostavit tu medjunarodnu tvorevinu kad ti je natalitet -34%. Po natalitetu, cijela Bosna ce postat prazna tranzitna zona, samo sacekaj da se C5 izgradi i da svi dobiju EU papire.
Bosna je treca u svijetu po gubitku nataliteta. Evo Link, pa se uvjerite: https://factsmaps.com/countries-greatest-projected-population-increase-decrease-2020-2100/?fbclid=IwAR0ixEY3PW6UFzTPyRaSFkAsxo4jx1MnWeq-J72EvN5XZJ0ilqWDhXyu6Wc
Eto sutra Salkica u Brcko da izrazi zabrinutost pa bjez za Tuzlu..
Živi egzemplar Fortinog "seljaka".
Brčko je Bosna i Hercegovina i jedino tu kada dođeš došao si u Bosnu i Hercegovinu a nisi dosao u entitet. Brčko je model za cijelu Bosnu i tako će aBda biti.