Komentari (534)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ni baklavu vise ne mozes pojest a da dodik ne kaze da si radikalan
Dodik koristi sve gluposti SDA primitivaca. Univerzitet kao državna ustanova nije smio usvojiti zahtijev nekoliko mladomuslimanskih karijerista. A možda SDA i hoće neku islamsku državicu. Ne sjećam se da je neko iz te stranke jasno i glasno demantovao takve optužbe.
Ti bi možda da se tebe pita šta treba raditi! Puši ga baja, jedino ti je to ostalo i posjeti kačavendu neka ti objasni postupak..
Bili smo mi i cetnickoustaska zrtva, samo, moj Mile, to vise nije tako, na nasu srecu, a tvoju nesrecu.
Covjek 100% u pravu
On je donekle upravu ali donekle, sami ljudi su krivi što se to dešava ( uticaj glupih pravila islama i hrišćanstva). Sa tim se treba izboriti ali izgleda da većini ovdje odgovara patrijarhizam nažalost. Inače uticaj crkve i uopšte religija je u Britaniji bio aktualan do kraja 15 vijeka. Ta određena pravila su davno ukinuta, naravno religija se prilagođava vremenu a suština religije ostaje ista.
https://www.youtube.com/watch?v=ZbJnHvyN3WY u novom pazaru se ne slavi nova godina
a vlaha ko govana na ovom portalu. idite ba na vase portale dzavo vas odnijo. treba vas pitat sta ce bosnjaci radit. ortodoksi nemogu prnuti bez popa i krsta. dvolicni ste puno
Pređi ba na Islam..
A krmak sve više liči na majmuna
BiH najvece leglo islamskog terorizma u evropi.
Republika Srpska ne liči nego jeste ortodoksna fašistička tvorevina.
@dmachiavelli Očišćeni od poturičke gamadi mic po mic pa će i ostatak Herceg Bosne biti očišćen
pa nismo bili dobri u vrijeme komunizma kad se ogromna vecina Bosnjaka odrekla svega svoga da bi ugodila komunistima,sad ti se ne svidja ovo,make up your mind man
Oh Boze dragi, on se nasao pricati o religijskim segmentima u javnom zivotu. Evo se u Banjaluci ne moze ni vrtic, ni skola, ni zgrada institucije otvoriti bez vjerskih obreda, osvestenja ili sta vec kako zovu. Gledam to svaki dan vlastitim ocima. Jos samo nisi uveli za praksu i u sportu da prije utakmice pop dodje i osvesta mec. Milorade kako si dvolican i jadan!
eto
nemojte glasat za sda
Bice nam svima zao gledati 2018 cijepanje Bosne puno suza ce se proliti kao 92, Sta nam nacionalizam uradi i strane sile nije za vjerovati. I opet svi sjedimo i gledamo film koda je nestvarno, ovo nije tv nego stvarnost.