Komentari (272)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MA KAVA PROMJENA IMENA RS I TE GLUPOSTI, DOGOVOR BAKIR-DODIK, TO JE FARSA ZA ULAZAK U VLAST😂😂😂😂
A frke. Čović saziva HNS u proširenom sastavu, Dodik čak i opoziciju. U Sarajevu se samo šprdaju.
Bošnjoci napadaju! Srbi u skloništa branite Republiku!
Nije ovo niti malo naivno. Pristup NATOu je trebao biti prioritet vjeca ministara i trebalo je puno toga uraditi. Puno projekata i enormna politicko-vojna stabilnost je na cekanju. SNSD se okenuo Rusima i velikosrpskom projektu, i koce NATO. HDZ ih podrzava, oni su uvjek bili u modu 'sto gore to bolje', sto veca kriza to za HDZ bolje. HDZu NATO je blizak zato sto je Hrvatska u NATOu, s druge strane vide da je Bosnjacima to vazno, znaci odlicna alatka za ucjene.
..nastavak SDA je poludio jer je nigdje. NATO put je zaustavljen, RS konstanto prica o cjepanju drzave, i radi sta hoce.. sad idu u ovaj ocajnicki korak. SDA je prespavao 20 i nesto godina i sad radi nesto sto je trebalo raditi do 2005, kad se moglo puno. Medjutim, kao i sve Bosnjo partije gledali su kakve Petrice da im urede drzavu. Sad idu kasno i reaktivno. Rusi jacaju Nato slabe, a Turcima je blizi Beograd. Korist. Bakiru nista niko ne nudi ,a Nato postaje ko EU 92. Lose stoje stvari ..
Kako se samo svi vi dobro zajebavate , to nije normalno.. Ali, niste vi krivi, dok god ima " kupaca" tih vaših splačina.
sve si ti mile dogovorio sa bakirom jer ste dosli do kraja
Ima elemenata, dok je ovolika frka u Vlahistanu.....
bolje večeras nego jesenas
Veleskup djikana i genocidaša.
e svaka cast ovom feragetu doveo je do duvara i dodika i bakira koliko su se oni prepali da hoce da zarate normalno sve uz pomoc onog manijaka incka
tako dijeco. Pali te se na ove gluposti. Kako se sta zove. To su udarne vijesti. Eto rata eto belaja. A oni hapaju i nastavljaju. Idemo u tudje zemlje drugih naziva a necete da trazite od vlade bolje uslove i bolju ekonomiju. Umjesto da ignorisete ove gluposti i nadigne te se radi losih uslova ovo je udarna vijest.
ne lazi mile vise svoj narod a i nas kad ste ti i bakir sve dogovorili prosle sedmice u lukavici zajedno sa onim homicem inckom doslo je vrijeme da nacionalisti kupe kofere
SMRT nakaradnoj izdrkotini Rs i svim srbima, srpkinjama i posebno srpskoj prljavoj djeci koji misle da ta izdrkotina treba da postoji
Smrt tebi i tvojoj porodici!
Bake je već popustio na poziv mežunarodnih mentora. JAsno mu rekli "Ne pravi se glup javno". A i vi tamo u RS ne doživljavajte Ronhila za ozbiljno. Sastale se dvije budale na sahat i odma belaj.
Sastali se veprovi
PEMZIJA 183 KM 😂😂😂😂😂
a tvoja veća PEMZIja te čini sretnim da se možeš drugom rugat? E zbog takvih, muslimanima nema spasa
Dobar dan Genocidasi.Imate li zehru obraza za ovo sve sto ste uradili i sto radite.Kakav vam je to mentalni sklop.Pobili ste,silovali,opljackali,protjerali,izvrsili GENOCID,nad druga dva naroda,a kad zadovoljiste potrebe nad njima,pidjoste ubijati,paliti,silovati itd i svoj narod.Svasta sam u zivotu dozivio vidio ali ovo je dno dna.