Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
lako je studjom slamom gloginje mlatiti.Trebat ce se ta slama otplatiti.Zaduzenost se ne vidi kraj.Sve se placa, pitanje je samo kad ce to biti.Poslije izbora doalazit ce jos vise zakona i placanja novog poreza.Ima tu Dodik jos mnogo mogucnosti izvuci narodu novac iz djepa.Jenom sakom dajes, dok sa dvije sake uzimas. To se takodje zove stabilnost i potpora Vladi da oni opstanu u pljacki.Narod nije samo lud, vec i ne obrazovan, ne kapira svojeb buduce stanje.
Da je njega mama odbacila bilo bi svima lakše
Najstabilnija nego ikad? A seres da ste ovo napisali. Pa jel iko imo bar 3 iz bosanskog pa Zurnalistiku upiso?
Al' smo se zadužili, svaka nam cast! Mićo ti uključi vurunu i zatvori vrata. Hihihihihihihi!!!!!!!! Zaj123 ćemo i Đenku.
I Srbi ce u ovo povjerovati. Sto veca laz, oni vise vjeruju u to.
Lako mu je držati Republikz Srpsku stabilnom , Alija joj krsni Kum , a Bakir dao federalnih 300 miliona od akciza ZA PUTEVE i uplatio 300 miliona u banakrski fond osiguranja depozita kad je POPLJAČKAO TRI BANKE SRPSKE is rušio njen BAnkraski siste, ČIM JOJ OD OKTOBRA NE BUDE VIŠE Izmetbegovića ( spašavali Srbe još u ŠAmcu 1914) ZNA SE !
Jebace te Davor
genocidna je stabilna kao list na vetru. Da glupi bakir nije potpisao za MMF, već bi oni uveliko lišće pasli
glasa stoka
Svi koji su protiv usvajanja izmjena Zakona o krivičnom postupku BiH,zna se koliko je sati.
Jebote ovaj narod jest ubleha.Pa čobani ovakvog kalibra vode naciju ne mogu da vjerujem očima svojim. Nekad su se cijenili mudrosti kada se izuste danas samo ako si đikančina prolaziš bez problema. Al valjda su oni ogledala naša.Oni su karakteri naroda koji žive ovdje.
Pravda za Dodika! Kako se usuđuje u Federaciji popularni otac Davida Dragičevića da vrijeđa Dodika kako Dodik nije stvarao "zemlju" (misli na entitet RS) već on, Davor, borac zločinačke vojske RS, dok je Dodik dezerter i ratni profiter!
Čuj najstabilnija nego ikada. Gramatika na aparatima.
Sada razmijem zasto je Intersoft (vlasnik klix.ba) prijavio 1.000.000 dobiti u 2017 godini. Koliko vam placaju ovi iz SDA, SNSD i HDZ da pišete o njima?
Ronhilaš
penzije povecane za 1.30 a plate za 3.70. svaka cast osjete se promjene..