Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Baš ovdje niko nije normalan . Pa ovaj Šarović jedini od svih ministara što radi svoj posao kako treba i odma se trazii njegova smjena i to od " njegovih " :)
"" Mi iz SDP i SBB cemo podrzati nase koalicione partnere i razbijace BiH iz SNSD-a, i nama je postalo jasno da Sarovic radi za boljitak drzave BiH, ali nama to ne odgovara, mi podrzavamo samo one koji rade na rusenju drzave BiH"" ....Navedeno je u sluzbi za informisanje SDP-SBB
Svi ste vi isti !! Svaka stranka koja je bila bar 6 mjeseci u vlasti ima dovoljno dokaza za dozivotnu robiju svim njenim članovima a ovi što su bili na vlasti preko 12 mjeseci , te treba POVJEŠATI bez suđenja !!!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Kad sam cuo da je Sarovic ponovo u politici jako sam se zabrino prije svega radi tog sto ga je OHR jednom vec smijenio i zabranio politicko dijelovanje radi neustavnih radnji.Sada, covjek iako bi se ocekivalo da ce bit nacionalisticki nastrojen, iskreno najvise je uradio za BH ekonomiju i zastitio koliko - toliko BH privredu.Vise je uradio za ovu zemlju u onim bitnim stvarima a to je zastita domace proizvodnje, nego svi ovi na vlasti koji nam se predstavljaju kao ''patriote''.Ali naravno to ne odgovara gosponu ''Duduku'' jer je njemu bitnije da se narusi ugled ove drzave.
šta sam vam rekao?
e on ima reci nekog da smjene.njega prvo treba idiot.stocar
Samo nek se izdrkano svetosavlje svađa...............to je tako poželjno
Ministar Šarović je za mene jedno prijatno iznenađenje,svojim radom ne koči entitete ali štiti i interese BiH, pošteno,ali to smeta dodiku i njegovom gangu,jer bošnjački glasovi u rs bi mogli biti dobar uteg na postizbornoj vagi.
Razbijaci drzave na djelu.
Sarovicu nedaj se imas podrsku iz federacije
A zajbane igre, kod politica, doce it Doka nare nikome nije gorjela do zore :))
Odgovorno tvrdim da je Mriko Sarovic najbolji ministat u ovom sazivu Vijeca ministara. Ne samo najbolji, vec daleko najbolji. Jedini covjek koji radi svoj posao. Jedina mana mu je sto stiti interese drzave (od koje dobija platu) i zato ce ga cetnici iz SNSDa smijeniti. Ovo je bruka i sramota i medjunarodna zajednica ovo ne smije dozvoliti. Da su nam svi ministri ko Sarovic - mi bi proslavljali 10-u godisnjicu od ulaska u EU. S majmunima iz SNSDa necemo za jos 50 godina doci pred vrata EUa.
Čovjek radi svoj posao i odmah treba smijeniti. Puna podrška Šaroviću a ovog kepeca Dodika, ako Bog da, ćemo poslije slijedećih izbora gledati na političkom smetljištu.
šta se dogodi? do jučer ga kovali u zvijezde....
Prestao biti podoban poglavico ?
Šarović promovira kroz svoje pozitivno djelovanje u Vijeću Ministara i SDS. Dodiku to smeta, jer ulazimo u predizborno vrijeme.
TRAZI SMJENU SAMOG SEBE!
Recept za krah politicke karijere u BiH; RADI SVOJ POSAO CASNO I POSTENO I U INTERESU SVOJIH GRAĐANA.
Tražit ćeš ti *** moj više