Komentari (179)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo trazite dobicete ali malo morgen.Isto kao sto Covic trazi godinama promjenu izbornog zakona.Pokazite jednu zemlju u Evropi koja nema izborni zakon jedan covjek jedan glas.Cim bude u Evropi bar jedna zemlja onda cemo i mi promjeniti,a to je nikada.Do tada sacekajte.
Zahiragicu govedo pogano ....Beograd mubarek olsun!
pitanje za SDA : zasto smo se mi Bakire borili , zasto je tvoj otac naveo narod na rat da izgine 100 000 ljudi , djece , haram mu bilo kada je Beograd opet glavni grad BiH ???
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Na to bosnjaci nikad nebi pristali, osim , ako im prvo doniras 150 indijskih vakcina , u tom slucaju ih moze i je.b.ati ako zelis...imaju oni svoj ponos
Ispade RS samo srpska a Federacija svih zajedno i Srba, Hrvata i Bosnjaka
Pa jasno ko dan, ti bi da carujes i entitetom i republikom.Koji si ti kreten i debil....
Po meni nije los prijedlog, isto uvesti u Federaciji, ionako nikakve korisiti od njih ni na nivou entiteta ni na nivou države.. Barem ce biti ušteda, manje ovih likova koje plaćamo, manje službenih vozila, manje osiguranja, ekstra
Dodo, kako su ovi nasi mutavi, malo i trazis.
A muzička?
Ukinite troglavo Predsjedništvo svakako je besmisleno. Svijet se šprda s nama zbog toga.
A odakle vise vadi ove debilne ideje? Zamislite koliko je njemi dosadno kad mu ovakve stvar naumpadaju. Isto kao da se sa djecom igra predsjednika, ehh neces ti vise bit sad ce neko drugi.
Staje ovo... Genocidna nakaza zeli jos jednu nadleznost prebaciti na drzavu !!???
Šta bolan stoko vi spominjete elektore, švicu, Britaniju i Belgiju kreteni nepismeni vi da znate šta je demokratija ne biste mijenjali mišljenje svakom migom vaših retardiranih voždova !😎
Ljestvice su podignute visoko tako da je nerealno očekivati bilo kakav dogovor, a da druge strane nametanje bilo kakvih rješenja od strane međunarodne zajednice produžava ostanak institucija iste uBiH i definitivno cementiranje podjela.
Vozdra Nemanja
Hoće da sebi ustima apsolutnu vlast i kontrolu...ovaj je zahebo i najveće diktatore...ako imam želju koga prebiti,to je onda ovaj grbo
A Haşim küçük hoki?
Sto? Da te nije sta Zeljka nasekirala ne daj Boze?
Bravo Vučić ! Vakcina diplomacija nad Bošnjama se isplatila :)
Mislis? ili da ne bude bumerang. Napravi haos i glumi humanitarca. Al vratice se bumerang. Mislim on se je vec vratio. Proces je zapoceo jer nebi ovako istok bucan bio. Bosna napreduje zapadnom bloku a ne istocnom bloku rus/tur. Kina je zaseban blok.