Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
odlična slika za goveđi gulaš;//
Ja krmeta debelog
„U zadnje dvije i po godine sagledavao sam stanje u regionu, razgovarao sa puno ljudi i shvatio da su nam dobri odnosi sa Bošnjacima jako važni." - Vućić danas u Sarajevu
ovaj samo kmecii
ajde bre milojko platice na sunce ili idemo da od turaka tražimo pozajmicu !!!
Drekavac u zemlji cuda" rtrs 19:30 Dodik je shvatio da On nakon oktobarskih izbora, u političkom smislu, ne vrijedi ništa izvan granica rs, ali i da u njenim granicama vrijedi sve manje (granice rs izvan Dnevnika 2 RTrs) Dodik nema uticaj na procese; Pokušava da se nabaci, ali ne uspijeva.
a dje je tunel frajeru???
da je dodik umjestotebe pandurovicka onda bi tako rekao da se tim zakonom jacaju institucije rs , a ne degradiraju! Dodik ce u konacnici postati svetac! Kakav zastitinik srpskog naroda ili se on zeza sa narodom
Citav dayton je krivican...al to je druga prica.
treba jeb*t mater republici srpskoj citavoj ovo je muslimanska drzava bila i uvijek ce bit!
...ma, medo ostaje medo.....i, samo kontra.....
snsd na aparatima :P
Podvoljak se jarane otego do zemlje.
http://***.ba/clanak/130675/puljic-ljudi-moji-pa-bosna-i-hercegovina-je-jedna-zemlja-a-sarajevo-je-glavni-grad
http://www.klix.ba/vijesti/bih/dodik-trazi-posebnu-sjednicu-nsrs-zbog-izmjena-krivicnog-zakona-bih/150513145
Sudeci po podocnjacima..dodik ima problema s bubrezima
Ima on problema sa MMF-om zbog koga ne spava.Vec 45 dana kasni sa platama policiji koja vec puse,a ko go rac'ku se iz Moskve vratio!
Ima i ta svoje
Medo brundo zeli sebe sacuvati....prpa
Ko bijesno pasce. Samo sto mu pjena ne procuri.