Komentari (307)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
96.000 HEKTARA U GRUNTU BIH ! BRAVO BAKIRE !
dobra skripta , svaka cast!
NAJVAŽNIJE je da je naša predivna, vječna, međunarodno priznata, nedjeljiva, samostalna, nezavisna, suverena država BiH, koja je članica UN-a i svih drugih međunarodnih institucija, organizacija i asocijacija će dok je vijeka i svijeta postojati kao nezavisna država, jer se o njoj brinu, čuvaju je i brane naši najbolji sinovi, gazije i heroji nepobjedive Armije RBiH, koji ne žale položiti svoje živote za našu prelijepu i vječnu državu BiH, našu jedinu i najvoljeniju domovinu.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Presao si ti davno crvenu liniju javnosti,samo cekam dan da te nema!
Da zavrsimo posao tamo gdje smo stali pred Banja Lukom. Nece vas vise NATO braniti.
@Nesporazum Kupio helikoptera, naoruzao policiju, turska zauzeta borbama oko Idliva i sad hoce Dodik po instrukcijama iz Beograda i Rusije da se otcepi.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Dobra prilika da se ukine Rs
Konacno da se vratim u istovnu bosnu rodni kraj
Sad malo da se Bakir progura, pa će se onda Mile progurati i tako u krug a sve vrijeme pljuvati po ostalim političarima. Vodi cobane svoje ovcice
Ti trebas u MIROVINU dok je vrijeme, dok nisi sve gradjane u njoj bukvalno unistio!
sta dodo blokira? pa samo manji entitet i ništa više kako on samo mrzi srpski narod
otisla ti javnost u Njemacku konju
To ti je ono , zivis u očevoj kući i ne postujes njegova pravila. Na kraju pokušavaš da ga istjeraš ali ne ide. I onda opstruiraš, uvodiš sankcije i na kraju vidiš da si naj*bo.
Hajde dodo....... Hajde probaj..... Čekamo čekamo.... Dodo krme......... Hajde....
Da se ja pitam ostavio bi ovaj ustavni ud. Ud ko ud može valjat, nedaj bože.
Jedi buranije brateeee brateee
Nije mi jasno,ako u Ustavnom sudu sjede pravnici,strucnjaci za ustavno pravo,kako je moguce da se glasa po nacionalnom obrascu a ne po tome sta je,a sta nije pravno cinjenicno.
Samo pokušava da zamagli svoj potpis za NATO
Dodikče, o'ladi ok?
Znaci idemo opet po starom receptu, svi grijese samo sam ja u pravu. Pritisci, prijetnje, ucjene koje su stizale i stizu od strane SNSD nece proci. Glupa i nepotrebna retorika siledzije ciji je kraj blizu.
UZEO JE SVE U SVOJE RUKE, MISLEĆI DA JE NAJPAMETNIJI, E SAD MU SE SVE OBIJA O GLAVU..