Komentari (226)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa dobro ima pravo legitimno da trazi...i da ima zelju...i ja trazim da letim na mars pa ne mogu...neka samo trazi a dobice tukija usta
Jos malo pa ces ti svoje zahtjeve podnosti upravi zatvora. Npr. bolju hranu i duze vrijeme u šetnji
Ako nemaš nešto pametno reći, bolje ne govori ništa, ne provaljuj se i ne brukaj narod iz kojeg dolaziš.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
srpski clan predsjednistva iskljucivo da se bira samo na podrucju RS-a, a hrvatski, bosnjacki iz reda ostalih na podrucju FBIH? I onda kazu nije RS genocidna tvorevina.
i onda oni kao ne priznaju da je bilo etnicko ciscenje na podrucju rs-a, a dovoljno je da pogledas demografsku kartu BiH prije i poslije rata i sve da bude jasno ko je sta radio
Srbi pričaju o turskom zulumu non stop, za 500 godina jesu neke crkve preobrazili u džamije, ali gradili su se čak i novi manastiri, ništa nije rušeno. A Srbi su za 3 godine rata srušili 600 vjerskih objekata u BiH. Nema te vode koja će oprati taj genocidni čin.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Dodik nista nece dobiti na kraju ce biti najveci gubitnik jer je glup ko klada on vodi seljacku politiku sa evropljanima to ne prolazi
Samo glasajte za traktoristu
I ja tražim da se ukine genocidna torevina!
Ma nastavlja da stvara zbrku i pometnju svojim nebuloznim izjavama i idiotskim zahtjevima sve u cilju skretanja fokusa sa drugih važnijih i ozbiljnijih tema kao na primjer korupcija. Ništa novo.
JEDAN PREDSJEDNIK - MANJE OVLASTI - BIRANJE GRAĐANA, DRŽAVLJANA BIH - NEMA NIKAKVIH PLEMENA
Smetljari puni ko brodovi,ebe se njima za narod koji jedva kraj s krajem sastavlja....da se hoce narod dici da vas isuta nogama da malo mrdnete guzice i pocnete raditi za narod.
Za morona cunica 😂
Dodik moze legitimno samo zavrsiti na robiji. I on to zna.
Srbi Hrvati i Bošnjaci Romi Jevreji.....građani su ove zemlje i ravnopravni na svakom njenom pedlju.ne vidim smisao u pregovorima u kojima će vladati jedni zakoni u jednom dijelu drugi u drugom i treći u trećem dijelu Bosne.Dok Srbin u jednom dijelu može postati punopravni predsjednik u drugom Ramiz Salkić glumi fikusa i pokriće dodik godinama itd itd.Svako ko pregovara na tim osnovama čini neoprostivi čin izdaje Bosne.
SAMO VAKAT ABD
Zašto se ne oglašava njegova SANJA V.iz Doboja???? Da čujemo i njeno mišljenje....njene odvale???
kaze, mi će mo etnički očistiti sjevernu i istočnu Bosnu, zvati će mo ga srpskom republikom, a ostatak Bosne hoćemo da HDZ i SNSD upravlja ???
Upravo to,oni koji pregovaraju na tim osnovama čini neoprostiti čin izdaje Bosne.Bosanski političari ili su idioti ili rade na izdaji Bosne napraviti etničko čiščenje i Genocid i onda jedan dio Bosne proglasiti ekskluzivno svojim je NEUSTAVNO i to je i Ustavni sud potvrdio.Ipak u etnički i zločinački očiščenom dijelu BosneBošnjaci su golubovi za odstrijel bez ikakvih prava Salkić glumi fikusa,potpredsjednika bez ikakvih ovlašćenja ali to je kao svima normalno?????
Pa po Dudukovom...ni Srbi iz PDP,I SDS-a nisu legitimni????
Ne mozes izvrsiti etnicko ciscenje i sad pricati o legitimnom predstavljanju u podrucjima gdje zive skoncentrisati srbi ili hrvati. A ovo govno o EU a i Amerike ako to dozvoli sami ce se sebi posrat u usta. Poslije toga njihova rijec nece vrijediti ni helera, za sve ostale navije kojima oni ,,pomazu" ili ,,stite"
Ne bira ovdje niko nikoga gojko, vi stimate izbore sebi već 30 godina, da narod odlucuje vi bi ste već poodavno bili smeće historije...