Komentari (230)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bitno je biti četnik, nije vazno koja je strana.... E moj dodicku, kurcino stara
@Yahel Rekoh ja, da je mitomanija zajebana bolest, naravno ukoliko se pravovremeno ne liječi..
Pa poznato je da on nema srce, tako da je za razumit kad medjed ne moze naci stranu...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Zato sto mu lijevo kuca samo za BiH.
Vidite, nama Srbima je svejedno čime se vi smatrate: Muslimanima, Bošnjacima, Bosancima, Turcima ili čime god.Uopšte nas to ne zanima i ne bavimo se time :)
E vala steta sto nas zaustavise 95'te, pa da se jednom ovaj genocidni narod zauvijek istrijebi! Jazuk bas.
Meni je DoDo The King .: dok ostali srbi u BiH jedu cvarke... proživljavaju iz dana udan cak ih pola nema zimnicu a Dodo lagano helikopterom na tekmu hahaha a ovi odozdo aplauz bravo predsjednice ....
Meni je DoDo The King .: dok ostali srbi u BiH jedu cvarke... proživljavaju iz dana udan cak ih pola nema zimnicu a Dodo lagano helikopterom na tekmu hahaha a ovi odozdo aplauz bravo predsjednice ....
Svi bi vi pjevali himnu na utakmici sa Slovačkom, da imate šta da pjevate. Ja evo živim u BiH , a ne znam koju ona ima himnu.Znam samo da se teško pjeva :)
Kad ga vidi Mihajlovic kako pjeva odmah ce ga ubaciti u tim umjesto ljajica. Zamislite utakmicu SRB-BiH i Dodik igra za srbiju, ja mislim da mu ne bi bilo zao poslije toga i da krepa
Rek'oh ja vama da on nije čovjek ;)
šta će čoban...
Hahahahaha, nije to nista, on kad ode doktora na ljekarski pregled opceg zdrastvenog stanja i ovaj ga zamoli da stavi kaziprst na glavu Mile ga ga gurne u supcic. I vi ocekujete od hajvana koji nezna gdje mu je dupe a gdje glava da zna na kojoj mu je strana srce, kako ce znati kad ga nema.
Tačke ljudi, tačke!
Nasa himna je Boze Pravde,a simbol grb Nemanjica sa dvoglavim orlom,a ne tamo neka bezimena himna bez texta,i zastava u obliku etikete za varta baterije.
nemanjic i njegov racku dvoglavi...Himna sandzaka u smrdiji je Zemljo tisucljetna!! Bosnjaci do smrti!
Ne kaze se dzaba: "Glupi Bosanac".
Htio da bude veci srbin od ovih iz srbije, a ispao glupan, o ljudi moji , neki nikad da dodju pameti
Ako ste do juce ratovali protiv bosanskih Srba jer su oni zeljeli prvenstveno ostanak u Jugoslaviji a zatim raspad BIH, cemu sad pravljenje ludima i odjednom ocekivanje da isti ti bosanski Srbi vole BiH koju nisu zeljeli prije 20 god? Ko da je voli, ti sto su prije 20 god ratovali protiv nje na strani Beograda? Sta je onda, oprostite, cudno sto svi odreda navijaju na Srbiju. To je valjda ocekivano. Nezavisnot BIH nije promjenila svjest srpskog stanovnistva u njoj koje za vrijeme zajednicke drzave naginjalo Beogradu. Samo malo realnosti, samo malo.
To može samo Dodik, nisam iznenađena!
HAHAAHAHAHHHAHAA J.EBO SESTRU PAKAS