Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
niko u gradu tu bagru ne zeli vidjeti,a pogotvu ne tim poslom. stoga ofakajte sto dalje odavde.a ukoliko se ipak odluce da ignoriraju poruke...bit ce belaja, i to, pravog belaja.
@CCCC... Pa probali ste vi doci i na tenku, al ste se malo zaebali!!!!
Ja nebi u izmet-slamski Gradacac dosao ni za dobru lovu .Sta ce Dodik u toj smrdljivoj-lojavom Gradaccu?? Ja bi u Gradacac dosao samo an tenku ........
bravo ,trebale bi sve opcine da ih tako ganjaju a dodika uopste istjerati iz BIH.
ironija je to. izdajnici, kriminalci, ubice, petokolonasi i bezlicna hercegovacka vreca govana, hoce u kulu zmaja od bosne, kojeg su isti takvi petokolonasi kao tihic izdali u kljucnom momentu? samo da pozdravim bandu iz sda i da im porucim \"change is coming\" bando izdajnicka.
nisi ti srbin, ti si posrbljeni vlah koji je presao u srbe za vrecu zita.
A moze li neko da mi objasni da li ja u Gradaccu mogu da pricam srpski jezik i da slavim moju Krsnu Slavu? Srbin sam, pa me zanima vase misljenje oko toga. Hvala federalnim komsijama na odgovoru.
Dobrodošli kod nas u Bužim, a dali će te se i vratiti to vam ne garantujem.
Sve cestitke Gradaccu . Tihic misli da je Kula i gradacac pustinja kao Prud. Cobanskoj politici nije mjesto na kuli kapetana Gardasevica.Ukoliko to rijese da podjelu obave na kuli spremno je doci mnogo patriota BiH. Ovaj primjer Gradacca trebalo bi da slijede i sarajlije i ostali gradovi makar u federaciji. TIHIC JE GORI OD ABDICA NJEMU NIJE MJESTO U SARAJEVU NEGO B.BRODU. JOS JEDNOM SVE CESTITKE SDP-U I GRADACCU
Odlicna ideja. Nedati im da prljaju ime grada. Ovako bi trebali postupati i drugi gradovi...
Bravo za herojski Gradacac! Cetnicko-kriminalna banda iz SDA i SBIH vec 16 godina rade intenzivno na rusenju Republike BIH i sluze se najpodlijim metodama u tom prljavom poslu. Tu cetnicku crnu trojku bandita Tihica, Covica i Dodika treba proglasiti nepozeljnom na svakoj stopi Republike BIH.
Svaka cast!!!
Ako nema KAVE za neprijatelje BiH, ima li onda KAHVE ? Za iste naravno !!
Bravo Gradacac!
uh... bas bi volila da se sastanu na Kuli i da se onda organizuju masovne demostracije i se skupi sto vise ljudi iz citave BiH i da ih pobacamo sa Kule u provaliju i napravimo linč