Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SAMO DA SVIM BALIJAMA JEBEM MATER LOJAVU PICKU
Dodik zivio ti nama 1000 godina pusti ti ove zelene, nasoj sreci nema kraja zeleni na lizu jaja
Vidjecete da ce Dodik otvoriti Gulag, po ugledu na svoje sovjetske idole, kako bi tamo slao svoje kriticare. Malo ima odvaznih u RS da ga smoju kritikovati, ali ubrzo on ce njima stati ukaraj. On je pametan, lep, sve zna i veoma je pogane naravi, pa ko smije neka mu se suprostavi. On ce ga usutkati laznim optuzbama, nece se libiti ni da izrezira sudjenja, da, njegove sudije, izreknu opuzujuce presude. Pa ko voli nek izvoli. Jedan je dodik. On vodi svoj narod u \"prosperitet\" gdje vlada strahovlada i lazna nada u RS, kao dio matice Srbije.
Svaki put kada citam vijesti vezane za ovo strasilo sa slike, pitam se koliko mora biti plitka i glupa masa koja koja mu je dala glas na izborima. A onda primijetim da je to spodoba iz reda srpskog naroda BiH, pa mi onda i ne bude cudno. Pa to su samo nasi bosanski srbi, uvijek su volili da ih se tlaci. A najsretniji su kad ih njihov junak levati.
Dodik - ima misljenje o svemu! Je li ga neko pitao ista za vremensku prognozu?! Je li dozvolio Suncu da sija?!
Ko o kome, kurvak o postenju..
ljudi oduprimo se fasizmu svih boja
Dodichi na Mrakovici :)) , hebo lud zbunjenog.Nadam se da nije tamo u ime pobjede dobra nad fasizmom jer i sam je koji prezentira sva olicenja ovoga drugoga umotanog u papanluk beogradske filijale. Licemjerstvo !
smrdljiva svinja!!
pa ovog krmka nema gdje nema Najradosniji bicemo kada (akobogda) budemo citali u crnoj hronici : premijer entiteta ubijen sinoc dok je pjevao ...........cetnicke pjesme .....