Komentari (208)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U rangu paljanske iz 1992, zbog koje je Haski tribunal izrekao preko 1000 godina zatvorskih kazni
Možemo mi pričati i šupljirati do sutra, ali ovaj rudonja ima mudda i ide do kraja
Uh, kako smo svi ljuti i ratoborni sto vodi na sve vece razdore i neprijateljstva. Nema cjelovite i suverene BiH na takav nacin. Pozivam vas sve; dajte mi prijedlog kako rijesiti ovu napetu situaciju a da ne pobijemo ili protjerame druga dva narofa iz BiH. To su komenti koje bih volio cuti a ne kako cemo natjerati sve druge na poslusnost.
NI NANOMETAR!
Boluješ da uđeš u istoriju, ali zna se kako ćeš ući, kao loš političar, džaba, ti
Kad kažemo ,,Tegbir" prvi ce Kristijan put pod noge,Dodara bježi kod Putina, sirotinja ostaje da izgine a nezna zasto i zbog čega jer mršavo žive,skroz jarane.
Dolazi nam Republika Bosna i Hercegovina. To Mile.
He koliko Dodik zaduži RS, to ni FBiH ne bi mogla uspjeti, ustvari mogla bi, da je ovaj ćorso odradio kako treba! Nek se raspadnr bih, ionako nikako da je poprave.
Samoukidanje je pokrnuo ovaj stakor. Bravo. A ova korisna budala sto presjedava ce u zatvoru da trune.
Tako je historijska koja ukida RS!
To Do - Dick , sutra unistavas genocidnu tvorevinu. ZDS
Kladim se da ce Bih biti drzava bez entiteta najkasnije za 4ipo mjeseca
Znači sutra počinje!!! Ok nisam to tražio ali što se mora mora se!!! RS pripremi se na nestanak!!!
Samo povuc potpis sa Dejtonskog sporazuma koji je Alija pod pritiskom moro potpisat i onda se vracamo na 92 Republika Bosna i Hercegovina
Bosanski peavoslavac samozvani srbin Dodik vodi tzv RS u nestanak. MZ i ostak BiH ovo čekaju da pokrenu prave poteze. Neki će i iza brave. Živi bili pa vidjeli.
Da te vidimo sivonja. Vraćamo se na ustav Republike BiH!
Mile ne odustaj hahahahahaha