Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jos nekoliko dana SIP-a hapsi traktoristu. Pazite da ne pobjegne.
Treba upirati svim silama i nastojati dovesti Dodika za predsjednika vlade Bosne i Hercegovine.Bas tako,za naseg premijera.Poslije jucerasnjih propalih pregovora sa MMF gdje je iskljucivi krivac za propale pregovore vlada Federacije,treba dovesti Dodika na polozaj premijera Bosne i Hercegovine.Nama i treba jedna takva opsoba,koja zna lupiti sakom od sto,reci i susjedu i komsiji odjebi, a nas pritisnuti zajedno s ovim nazovi ministrima,nauciti nas redu,radu,zakonu.Pa neka hapa,mi drugo i ne zasluzujemo.Smanjiti birokratski aparat.....
e jes lep ko krme
Koji će on klinac u omraženom Teheranu? Pali traktor Mile i furaj prvac šumadije gdje ti je i mjesto!
mogu li bar jednom otvoriti ovaj site, a da ne ugledam dodika? ne vidim razloga posvecivati mu toliko paznje, jer je rijetkost da kaze ista pametno.
NO COMMENT
SAMO NEZNAM OCE LI NA BASCARSIJU IMALO AJ SVRATI NA KAHVU
....... jesu ti ovi nabacili fotku LEP SI BRE MILE KI\' SLIKA
dobro doso u drugi TEHERAN