Komentari (110)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vucic bjezi od Putina, Trump ga sprda, Vucic bjezi od Dodika, Dodik jos ima Lukasenka kao sagovornika. Sve u svemu propada velikosrpska politika ko kauč. Srbija do Zemuna ⚜️⚜️⚜️
@FinciSejdic kakvog zenuna deca im se smeju 😂😂
@FinciSejdic propade srbadija, nek im je sa srećom.
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
Rade na projektu: Srbija do Ade Ciganlije.
Vlasnik Ade Ciganlije je Žika
@AmidzaGagara Taman da napravi 15-20 džamija na adi.
Srbija do novog sada
Koliko je jak portal da se samo srbi slikaju na njemu,isti ste kao federalna tv dok he gledaš imaš osjećaj da si u Beogradu,zaboli nas ona stvar za dvije bitange,ugledajte se na index hr niste mu ni do koljena.
joj jes ga trump preveslo hahahhaha
Sta mislite o čijem trošku ide? Da li ide o trošku države i radi protiv države, ili o svom trošku..
Znaci ponovo na parenje, haj` nek` ja sa srecom !!
Na ovoj slici vidite 2 uhljupa obicna.
Znači opet po svoje mišljenje u Beograd 😁
To nijedrzavnicki sastanak,Dodik ide sam za sebe ne u ime Drzave..jebenkovici imaju 2x mjesecno druzenje,samo ime vile govori sve..
Yebbo ti nagore influensere sa jubito-a!🤮🤮🤮
Klix dnevno objavi minimalno 10 clanaka o dodiku.
Da rezimiramo: Izrael priznao Kosovo Republjik, Srbija zaustavila blokade Kosova u svijetu, Srbija seli ambasadu u okupiranu Palestinu i time priznaje da joj otimanje Kosova ne smeta. srbija pristala na americke kredite, srbija zaustavlja kineske investicije u srbiji, srbija zaustavlja vojne vjezbe sa rusijom, jedna stvar se ne mijenja- Brcko Distrikt i dalje dijeli RS na dva dijela
Ha ha ha više se obilaze nego famija... kolko mu je kahve i kocke odnio.....dosad
Ah meraka u veceri rane -rah. Safet Isovic Udri grome-Ceca
idi i ne vraćaj se
idi i ne vraćaj se